Cautare

532 de rezultate pentru "teatru" (4.56 secunde)
Margareta Paslaru este cantareata, compozitoare si textiera romana de muzica usoara, interpreta de muzica populara si actrita de teatru si film.
Institutul de Teatru in 1966, in prezent actor la Teatrul National din Craiova - Ce v-au adus anii de libertate? ... - Prima mare iubire a fost o studenta de la Institutul de Teatru, mai mare decat mine, care nu se uita la cei din anul I.
Cu o diploma si experienta de inginer energetician, Patric Petre Marin si-a urmat visul din copilarie, de a deveni actor, asa ca a absolvit si Academia de Teatru.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Lovitura de teatru in PSD Incredibil, dar adevarat. Cucuveaua a prevestit de bine in PSD. Tarziu in noapte, dupa numararea a aproximativ 2/3 din voturi, rezultatele partiale il dadeau castigator pe Mircea Geoana, care si-a adjudecat la un scor fantastic presedintia partidului.
Ceea ce stim insa este ca, intr-o anumita masura, a fost o piesa de teatru - o inscenare", marturiseste Cruceanu.
Ceea ce stim insa este ca, intr-o anumita masura, a fost o piesa de teatru - o inscenare", marturiseste Cruceanu.
Toata ziua la televizor aud cum a furat Basescu, ce a facut, ce dictator s.a.m.d. Intrebare: de ce toata piesa asta de teatru?
"Am jucat atunci toata SCENETA, pentru ca am crezut..." Zice ca a jucat o sceneta, deci, a fost teatru, butaforie, n-a fost adevarat.
Amenintari cu autobuze cu simpatizanti ai lui Vadim, acuzatii reciproce de ocupare a sediului central, avertismente privind posibile actiuni violente la Consiliul National, toate acestea dau sentimentul ca PPRM s-a transformat intr-un teatru de lupta sud-american.
Gheorghe Funar a explicat ca in categoria artistilor interpreti sau executanti intra solistii si interpretii vocali de muzica clasica, usoara, folclorica, folk, pop, rock, dirijorii, actorii de teatru si cinema, manuitorii de papusi, balerinii, cascadorii si artistii de circ.
„Cu ocazia acestui exercitiu militar, toate categoriile de armament ale acestor trupe sunt certificate NATO, ceea ce inseamna ca Romania poate sa se angajeze cu tehnica de lupta pe orice teatru de operatiuni impreuna cu trupele NATO“, a declarat presedintele.
Codrut Keghes, de 39 de ani, a urmat cursurile Facultatii de Teatru ale Universitatii Hyperion, sub indrumarea profesorilor Rodica Mandache si Eusebiu stefanescu.
Lovitura de teatru vine la 19 iulie, cand premierul anunta ca nu va demisiona din functie si declara ca un astfel de gest ar fi "o lasitate" cand Romania este grav afectata de inundatii.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
La scurt timp dupa prima sa aniversare, mama sa, s-o numim Claire, s-a maritat cu un director de teatru. Claire era de parere ca educatia formala le-ar inocula copiilor ei un respect nesanatos fata de autoritati si ca le va diminua dorinta de a invata.
‘Poker‘ a fost filmat in 26 de zile si este o adaptare a piesei de teatru cu acelasi nume a scenaristului Adrian Lustig, piesa care se joaca cu succes la Teatrul de Comedie de mai bine de cinci ani.
Alte texte literare ale Aretei Sandru au fost cuprinse in diverse antologii de proza si publicistica, dintre care amintim "Intoarcerea la izvoare" (Editura Eminescu, 1988). A mai scris un volum de poezii, unul de publicistica si o piesa de teatru (toate in manuscris).
Jurnalistul Cristian Botez se poate mandri cu fiul sau cel mic, Nicholas Christian Botez (17 ani), in al optulea an de teatru, in spectacol la Nottara.
google-analytics.com