Cautare

532 de rezultate pentru "teatru" (3.94 secunde)
A jucat in zeci de roluri de teatru si film (filmografia sa contine 28 de filme!) In anul 2000, actrita a devenit regizor si dramaturg, scriind si regizand propria piesa CINCI FEMEI DE TRANZITIE.
este ceea ce vede Nicholas un teatru bine regizat sau pur si simplu asista la o serie de fenomene iesite din comun?
Asa cum mentioneaza si criticul de teatru Ileana Lucaciu: ... Actor, regizor, scriitor, IGNASI VIDAL (nascut pe 27 ianuarie 1973, Barcelona, Spania) este unul dintre cei mai in voga tineri dramaturgi din Spania.Piese de teatru scrise si montate cu mare succes in Spania si in alte tari:
- Compania de teatru independent din Africa de Sud Abrahamse & Meyer Productions va prezenta, pe 30 aprilie, de la ora 19.30, la Sala George Constantin, spectacolul Macbeth, in regia lui Fred Abrahamse.
Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numara Lola Lola din Ingerul albastru sau Kathleen Hogan in Park Your Car in Harvard Yard.
In copilarie a frecventat Cercul de Teatru al Casei Pionierilor din Botosani, condus de actorul Stelian Preda de la Teatrul Mihai Eminescu din localitate ; ... Labis, Junimea, Atlantida si membra a Cercului de Teatru al Casei Studentesti;
Sala Elvire Popesco a Institutului Francez din Bucuresti este unul dintre cele mai populare spatii culturale din capitala Romaniei, aici fiind organizate spectacole de film, dans, teatru si concerte pe tot parcursul anului.
Nascut la Florenta la 12 februarie 1923, Zeffirelli a devenit celebru ca producator de opera prin spectacolele grandioase pe care le-a pus in scena si in calitate de regizor, aducand pe marile ecrane adaptari dupa piese de teatru celebre, precum Romeo si Julieta sau Imblanzirea scorpiei, cu Elizabeth Taylor si Richard Burton in rolurile principale.
Teatru pentru copii: sambata orele 16.00, trupa de teatru Dubee Doo va prezinta spectacolul Prichindel, in curtea din spate, la ecran.
Actorul George Mihaita, cu o cariera de peste 45 de ani in teatru si film, si-a depus recent declaratia de avere, din postura sa de manager al Teatrului de Comedie.
Poezie, teatru, romane, eseuri, politica, pictura - Sorescu a insemnat pentru multe generatii speranta unei innoiri a gandirii si a limbajului. ... Directorii de teatru si umplusera pamantul cu afise, Si Shakespeare s-a gandit ca dupa atata truda Ar merita sa vada si el un spectacol.
Actorul a lasat o mostenire bogata, cu zeci de piese de teatru si filme, in care a dat viata unor personaje de neuitat. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
Ca o analogie, EFT este ca privitul unui film, care inainte te deranja, dar privind acest film, raportandu-te altfel la el, acum este bine si acum ai o reactie diferita la el, mai exact Matrix este ca o piesa de teatru, literalmente traiesti amintirea.
Salariul lui Tudor Chirila ca actor de teatru nu mai este un secret. Recent, acesta a dezvaluit ca din meseria de actor obtine castiguri modeste.
teatru (scenografie: ... Urmeaza dragi prieteni sa celebram o personalitate notabila pentru cultura romana, prin acordarea distinctiei de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti, lui Alexandru Arsinel, actor de teatru si film, manager al Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti - a spus Monica Davidescu.
- Lincoln a murit intr-un teatru care se numea Kennedy, iar Kennedy a murit intr-o masina marca Lincoln. - Ucigasul lui Lincoln s-a refugiat si a fost prins intr-un hangar, iar ucigasul lui Kennedy a fost prins intr-un teatru.
Si cum inevitabil la asta se va ajunge, ma intreb cum de unii din ei pot accepta sa se coboare la un astfel de nivel… George Ivascu, de exemplu, este unul din actorii romani din generatia sa-i zicem tanara pe care ii admir foarte mult, pentru roluri excelent interpretate in teatru:
Probabil o sa ne mai mindrim doar cu faptul ca avem teatru, filarmonica, teatru de papusi, care sint de ajuns ca semne de civilizatie, nu ne mai trebuie altele.
Mai mult ca sigur ca le stie. Joaca insa teatru. Un teatru care face parte din strategia de supravietuire la putere.
Dar la teatru, daca te-ai saturat de flecareala lui Catavencu sau de ineptiile lui Farfuridi, te scoli de pe scaun, ii ceri scuze vecinului ca-l deranjezi, te strecori afara din sala si-ti vezi, linistit, de treburi.
google-analytics.com