Cautare

532 de rezultate pentru "teatru" (2.94 secunde)
Ansamblul MundiCOLOR, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Teatrul Mic, Teatrelli, Teatrul de Comedie, Circ & Variete Globus, Teatrul Metropolis, Teatrul de Stat Evreiesc, Trupa Union, Compania de Teatru D'aya, Trupa de teatru a UNATC, Bucharest Klezmer Band, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul de Stat din Constanta.
In seria spectacolelor organizate de Primaria Sectorului 3, sambata, 26 septembrie, de la ora 10.30, copiii sunt invitati la premiera spectacolului de teatru ca papusi Pinocchio” dupa Carlo Collodi. Avand in repertoriu peste 10 spectacole, Compania Muschetarii este o trupa profesionista specializata in teatru de papusi.
Conceputa cu o scena a l'italienne (cu o capacitate de 300 de locuri), sala Majestic este considerata una dintre cele mai elegante sali de teatru din Bucuresti si singura din Europa cu tavan glisant.
De mica isi dorea sa devina actrita, facuse ceva teatru la Liceul German si visa sa dea la ATF. ... Ca sa nu piarda vremea, urmeaza un an de teatru la Universitatea Titu Maiorescu, unde o cunoaste pe Sanda Manu, care ii prezice:
Plesu e Plesu pentru ca a picat la actorie Florin Zamfirescu si-a amintit de episodul admiterii la Teatru si de faptul ca Andrei Plesu a sustinut examenul odata cu el. ... A mai rememorat un episod legat de admiterea la teatru:
Festivalul de Teatru Stefan Iordache - Caracal 2017. ... - MIERCURI 26 APRILIE ora 19.00 - CREDITUL de Jordi Galceran Georges Feydeau, regia Mihai Constantin, Godot Cafe-Teatru.
A debutat in teatru in anul 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna in piesa Fratii Karamazov, dupa Fiodor Mihailovici Dostoievski, jucata la Teatrul Constantin Nottara (examen condus de profesoara Marioara Voiculescu).
Teatru: ... Note si comentarii (proza si teatru); ... Proza, Teatru; Note si comentarii (literatura populara, dictionarul de rime, traducerile literare); - IV.
Confesiunile lui Gabriel Fatu ne-au prilejuit cunoasterea unor momente emotionate din viata unui actor tanar si talentat, care a ajuns in teatru din cauza (sau datorita - cum zice Fatu) lui Florin Piersic, monstrul sacru al teatrului romanesc.
Teatru, jocuri si multa improvizatie. Acestea au fost cuvintele cheie ale atelierului de scriere creativa si teatru care a debutat in 14 aprilie, la ora 11.00, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr.
Targuri cu preparate traditionale din peste, prezentarea artei culinare specifice Deltei Dunarii, concerte de muzica sacra si folclorica, piese de teatru pentru copii, atelierele de creatie pentru olarit, incondeierea oualor sau pictura icoanelor sunt pregatite in Capitala de Sarbatoarea Floriilor.
Improvizam prin teatru Fun Party propune mai multe ateliere dedicate artelor spectacolului: ... Copiii vor invata despre teatru si arta improvizatiei, punand in practica tehnici de dictie, improvizatie si de creare de personaje de teatru, confectionare marionete si papusi.
Fostul director de la Directia Silvica vrea sa execute silit regia de vreo suta de milioane, directorul Bordeianu de la Teatru si el vrea sa isi ia salariul inapoi pe lunile cit a stat pe tusa, directorul Malancea de la spital se gindeste si el serios sa dea in judecata Minitesterul Sanatatii si parca vad ca peste vreun an executa silit spitalul la care era director.
In arte, in teatru, cred foarte mult in forta exemplului, a unei ,,sacre contaminari".
O intalnea zilnic in fata la Teatru. ... bucuresteanca Gabi, venita la bunici in vacanta de vara dintr-a VI-a spre a VII-a, pe care a cunoscut-o, ca pe Ciufulita, mult mai devreme insa, tot pe maidanul de la Teatru, zona in care el si ai sai de curand se mutasera.
De asemenea, bucurestenii vor fi invitati in curtea palatului la teatru, precum si la concerte in aer liber.
In acelasi an, la 5 octombrie, intra ca practicant la Tribunalul din Botosani, si, mai apoi devine copist la comitetul permanent judetean, in aceeasi perioada pribegind alaturi de Trupa de teatru Tardini-Vladicescu, prin diferite spectacole si turnee.
Teatrul Principal prezinta pe scena Dalles, marti, 24 iulie 2018, indragitul spectacol de teatru "O noapte furtunoasa" intr-o montare clasica, cu actori consacrati, dar si cu tineri din noua generatie, o versiune fara efecte speciale care respecta atat textul autorului, cat si insusi autorul.
Au fost vreo 7 ani, gratie programelor culturale din Sibiu, in care am putut sa scriu despre teatru si film, muzica si expozitii, erau festivalurile. ... Sa fii consumator de teatru si film si sa faci meserie din asta.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, dupa o intalnire cu delegatia PPE, ca Romania va respecta standardele europene referitoare la minoritati, dar ca nu poate fi teatru de incercari pentru aplicarea unor drepturi pe care alte state nu le-au acordat minoritatilor nationale.
google-analytics.com