Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (2.90 secunde)
Cunoasterea, felinarul si elefantul care invita la o intelegere mai larga a multor fenomene, inclusiv OZN, si la o mai buna adecvare a instrumentelor de abordare. ... O celebra afirmatie a geneticianului J.B.S.
Unul din conducatorii coalitiei aflate la guvernarea Romaniei, dl Dan Voiculescu, presedintele fantomaticului Partid Conservator (ce-or fi vrand ei sa conserve?), propune o taxa suplimentara aplicata firmelor si persoanelor din Romania, pentru a colecta fondurile necesare integrarii europene. Sigur, fiecare are dreptul la minutul sau de prostie.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. ... - Sunteti nascut la 13 octombrie 1954 si totusi cifra 13 nu v-a purtat ghinion. ... Mai stiu cel putin doua nume din muzica nascute la 13 octombrie.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Programul national SCOALA ALTFEL are o durata de 5 zile consecutive lucratoare in timpul anului scolar si poate fi derulat pe baza unei planificari ce ramane la decizia scolilor, precizeaza ministerul. ... Intervalul aferent programului SCOALA ALTFEL nu coincide cu perioada in care se sustin tezele semestriale.
Cornel MIHALACHE) (continuare) Sa ne intoarcem la nota de fundamentare scrisa de dl Vlad Alexandrescu in ceea ce priveste Cumintenia Pamantului.
Senatorul Mihai Fifor, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Un macelar din Valea Jiului, cunoscut în breasla drept un iubitor de pasari si animale, si-a deschis o ferma exotica, în apropierea fostei mine Dâlja.
Din 2013, bluza traditionala romaneasca a dobandit o zi numai a ei, 24 iunie - Ziua Universala a Iei. ... 0244 522 656 - Ce frumoasa esti, mareata camasa, mandria Prahovei - microexpozitie de camasi si costume traditionale romanesti de la inceputul secolului al XX-lea;
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Scoala de Vara a Tinerilor Democrati, care se desfasoara in aceste zile la Costinesti, este prilej de reaprindere a disputelor dintre cei doi aliati PNL si PD.
Presedintele Traian Basescu va fi prezent maine la scoala de vara a Tineretului Social Democrat, in urma invitatiei pe care deputatul Victor Ponta i-a adresat-o in acest sens, imediat dupa ce seful statului a declarat ca s-a dus la scoala de vara a PD doar pentru ca a fost singurul partid care l-a invitat.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Presedintele Traian Basescu (foto) a fost surprins de microfonul unei camere tv in timp ce ii explica lui Gabriel Liiceanu ca, duminica, la Guvern, a vrut sa spuna ca scoala scoate "tampiti", dar ca s-a abtinut in ultima clipa si a vorbit despre "filosofi".
Presedintele Traian Basescu a fost suprins de microfonul unei camere tv in timp ce ii explica lui Gabriel Liiceanu ca duminica, la Guvern, a vrut sa spuna ca scoala scoate "tampiti", dar ca s-a abtinut in ultima clipa, si a vorbit despre "filozofi".
De la table electronice si dusuri cu masaj pentru elevi, la ateneu satesc si televiziune locala, toate se nasc aici peste noapte, gratie unor proiecte europene istete. ... Nu am plecat la Prundeni cu ideea de a compune un articol primariei si stapanului ei, Ion Horascu.
Multi dintre acestia vor fi primiti la inceput de an scolar in unitati de invatamant care nu au aviz de functionare de la Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) pentru centrale termice autorizate.
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
MIRIAM EUGENIA SOARE Senatul a adoptat tacit proiectul de lege al deputatului PSD Ninel Peia prin care femeile care au nascut cel putin 3 copii primesc o indemnizatie viagera lunara, pentru toata viata, iar cele care au 5 copii sau mai multi primesc si medalia de MAMA EROINA.
Aproximativ patru miliarde de lei vechi vor fi investite la Campu lui Neag, dupa ce Consiliul Local Uricani a decis ca trebuie refacuta scoala si amenajate mai multe edificii culturale si de interes general.
google-analytics.com