Cautare

3441 de rezultate pentru "targ joburi pitesti 2011" (8.89 secunde)
Ca urmare a acumularii unei datorii de 287.898,35 lei, in data de 10.01.2011, N. ... Ulterior, in data de 21.01.2011, a fost achitata prin ordin de plata suma de 25.000 lei, iar in data de 01.02.2011, suma de 100.000 lei.
La data de 19 august 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Bd. ... La data de 19 august 2011, in jurul orei 22:55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Calea Ferentari, sectorul 5, pe Z.
In urma cercetarilor a rezultat ca cei patru au comis in Cipru, in cursul anului 2011, mai multe infractiuni de furt din locuinta, societati comerciale, cat si infractiuni cu violenta, in urma carora au sustras sume mari de bani si bijuterii din aur.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat pe N.
In fapt, la data de 21.09.2011, N. ... In fapt, la data de 21.09.2011, N. ... Ionel care impreuna cu alti faptuitori au savarsit la data de 15.09.2011 o tentativa de omor asupra sa, lovindu-l cu bate, cozi de topoare si alte obiecte contondente.
K&S Developments si Auchan Romania vor inaugura in noiembrie 2011 Electroputere Parc, primul mall din Craiova, au anuntat ieri reprezentantii celor doua companii. ... Craiovenii pot aplica deja pentru joburi pe pagina de internet a companiei, la adresa www.auchan.ro - sectiunea Cariera.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, organizeaza astazi si maine un targ in curtea Palatului Sutu. ... In afara acestui targ, colectionarii din Romania vor fi prezenti si la Romexpo, in luna septembrie, cand vor avea un parteneriat intre Romexpo si Asociatia Colectionarilor din Romania.
De joi pana duminica sunteti asteptati in Piata Amzei, in locatie cu dichis, la un targ ca altadata.
"Am adus la acest targ caciuli dublate cu lana - 40 RON, caciulite in combinatie cu lana - si alte materiale - 25 RON, fulare de peste doi metri lungime lucrate circular (30% lana) - 40 RON, gentute crosetate in diverse culori - 40 RON, caciulita din lana, cu paiete - 25 RON", ne-a spus Stela Alexe.
Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ. ... "Este pentru prima data cand particip la acest targ.
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
Participantilor la targ le este promisa intalnirea cu cele mai atractive oferte financiar- bancare de pe piata din Romania.
La targ participau fetele de maritat ti fetele mari care voiau sa fie petite. Fetele care luau parte la acest targ se pregateau ani intregi pentru ca trebuiau sa ia cu ele ti zestrea.
Chiar daca piata imobiliara din regiune se afla intr-o situatie de criza, in perioada 15-17 mai, in foaierul si pe platoul Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova va avea loc primul targ imobiliar din regiune.
In ciuda optimismului dezvoltatorilor imobiliari prezenti la targ, multi dintre potentialii clienti au plecat acasa nemultumiti. ... Preturile cerute de dezvoltatori la targ pentru locuintele noi au pornit de la aproape 40.000 de euro pentru o garsoniera, suma la care se vand si garsonierele din blocurile vechi.
In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: ... Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
Va fi ultimul targ imobiliar al sezonului, cu peste 35 de firme expozante si 80 de proiecte rezidentiale din Bucuresti si din tara, dar si din strainatate, fiecare dintre expozanti promitand reduceri de Craciun care sa duca pretul locuintelor noi la cel mai mic nivel atins vreodata.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
In acest scop, municipalitatea a contractat un credit extern In aceasta primavara vor incepe lucrarile la imensul Centru Multifunctional Craiova, un complex expozitional care va costa peste 80 de milioane de lei (800 de miliarde de lei vechi) si se va ridica pe locul fostului targ din Romanesti in urmatoarele 36 de luni.
google-analytics.com