Cautare

2428 de rezultate pentru "stirile protv galati" (2.60 secunde)
Investitorii straini care au cumparat teren agricol in judetul Galati sunt mai degraba interesati de potentialul imobiliar al acestuia decat de crearea unor exploatatii agricole viabile prin comasarea micilor parcele.
Suma totala ajunsa la intreprinzatorii din Galati se ridica doar la circa 1,5 milioane de lei, fata de aproximativ 2 milioane de lei cat cerusera initial oamenii de afaceri prin proiectele depuse.
Efectele recesiunii economice sunt resimtite si de catre strainii pentru care de la inceputul acestui an s-au solicitat si eliberat autorizatii de munca din partea Seviciului pentru Imigrari Galati.
Stirile ProTV: A invins cancerul, iar acum arata perfect. Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san.
Stirile ProTV: Calin Popescu Tariceanu: Vom merge intr-un guvern de coalitie cu PSD;
Stirile ProTV: Dragnea, primele decizii dupa alegeri: in Guvern vor intra doar PSD si ALDE, Tariceanu ramane sef la Senat.
Cu toate acestea, miercuri-seara a anuntat la Stirile ProTv ca ar putea rezilia contractul pentru tronsonul Cernavoda-Medgidia, incheiat cu compania franceza Colas, iar anul acesta se va ajunge la mare pe autostrada, dar pe "rute ocolitoare" intre Cernavoda si Medgidia.
Stirile ProTV: ARMENIA - ROMANIA 0-5. Cinci marcatori diferiti, dupa ce armenii au jucat in 10 inca din minutul 3.
Stirile ProTV : Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii Facebook. Detaliile pe care putini le cunosc Fox News a realizat un top al celor mai frecvente greseli pe care le comit utilizatorii Facebook.
Stirile ProTV: ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. Google sarbatoreste VALENTINE‘S DAY printr-un DOODLE special VALENTINE‘S DAY este o sarbatoare internationala, celebrata anual, pe 14 februarie.
Stirile ProTV: VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Stirile ProTv: INGE LEHMANN. Google aniverseaza 127 de la nasterea seismologului INGE LEHMANN printr-un Doodle Logo-ul de miercuri al Google arata imaginea Terrei impartita in doua, iar nucleul straluceste.
STIRILE PROTV informeaza: Google implineste 19 ani de activitate. Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate.
Premiul special pentru stil si eleganta feminina - Laura Cosoi Premiul special pentru stil si eleganta masculina - Catalin Botezatu Premiul special pentru Celebrity Gossip Show - Vorbeste Lumea Premiul special pentru reality show - Gospodar fara pereche Premiul special pentru cel mai indragit jurat - Andi Moisescu Premiul special pentru cea mai indragita jurata - Loredana Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune matinala - Neatza cu Razvan si Dani Premiul special pentru cea mai indragita emisiune tip charity - Visuri la cheie Premiul special pentru cel mai indragit radio matinal - Marius Fm ( Smart FM) Premiul special pentru cea mai indragita emisiune dedicata stilului de viata sanatos - Tinerete fara batranete Premiul special pentru cea mai de bonton emisiune - Bonton Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune din day time din Romania - La Maruta Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune tip pamflet - Cronica Carcotasilor Premiul special pentru cea mai indragita trupa peste hotare - Fly Project Premiul special pentru cel mai spectaculos show de divertisment - Te cunosc de undeva Premiul special pentru cea mai indragita emisiune de umor - iUmor Premiul special pentru cel mai indragit jurnal de stiri matinal - Stirile Protv de la ora 7:00 Premiul special pentru show-ul fenomen The Wall - Valentin Butnaru Premiul special pentru cel mai indragit blog de fashion - Carmen Negoita Premiul special pentru cuplul anului 2017 - Razvan Simion si Lidia Buble Premiul special pentru cea mai indragita actrita - Diana Dumitrescu Partenerii Galei Eva.ro 16 ani:
Iar dimineata, copiii vin si iau apa si busuioc si trec pe la gospodarii care vor sa isi boteze casa si animalele din batatura. In schimb, primesc dulciuri si bani. Sursa: Stirile PROTV
Statia locala PROTV a fost televiziunea in care si-au inceput cariera. ... In fiecare zi, la 6 dupa-amiaza aducea oradenilor stirile de peste zi.
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Noul Cod Rutier aduce noutati si in ceea ce priveste amenzile acordate in cazul in care nu se respecta legea, informeaza Stirile ProTv.
Stirile ProTV au aflat cum functioneaza aceste camere, si mai ales, pe ce sosele au fost instalate. Autoritatile au investit mult in ultimii ani in camerele de supraveghere, ca sa-i prinda pe toti soferii care circula fara rovinieta.
Nu ma invatati pe mine cum se fac stirile la TVR. Eu imi pierdeam o ora pe zi sa fac stirile la TVR'.
google-analytics.com