Cautare

62694 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 20 09 2010" (5.23 secunde)
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
Deputatul PD Stelian Dutu este anchetat de biroul teritorial Constanta al Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este suspectat de comiterea unor acte de coruptie.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor. ... Din seria dezvaluirilor cotidianului nostru nu putem sa nu aducem in prim-plan editia nr.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
Primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus a pasit cu dreptul in noul sezon estival, intrucat, sustine acesta, in week-endul care tocmai s-a scurs "gradul de ocupare al unitatilor turistice, plus cazarea la particulari, a fost de peste 90%".
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
Suspansul asupra candidatului democrat-liberal la Primaria Constanta se prelungeste parca la nesfarsit. Cu toate ca, teoretic, mai sunt doar putin mai mult de trei luni pana la alegerile locale, PD-L nu si-a desemnat inca omul care sa-l doboare pe Mazare.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
In cursul lunii trecute, Ministerul Economiei si Finantelor, prin Directia generala de sinteza a politicilor bugetare, a transmis in teritoriu tuturor directiilor generale a finantelor publice completarile aduse Ordinului ministrului finantelor publice nr.
Alocatiile pentru finantarea unor programe guvernamentale de protectie si de ajutor trebuie acordate direct celor interesati, respectiv consiliilor locale ale localitatilor in care sunt amplasate obiectivele de investitii pentru constructia de locuinte sociale si de necesitate, potrivit modificarilor aduse Legii locuintei nr. 114/1996 in data de 18 septembrie.
Trenurile Soarelui vor circula mai devreme in aceasta vara Trenurile Soarelui 2019, care vor lega marile orase de litoralul Marii Negre, incep sa circule mai devreme, de la mijlocul lunii iunie.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
google-analytics.com