Cautare

61847 de rezultate pentru "stiri telejurnalul de seara din 09 04 2010 din deva" (7.71 secunde)
Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania. Rusii vorbesc de o noua amenintare pentru UE, semnalata de jurnalisti romani si occidentali:
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Pe site-ul poezie.ro am gasit o pagina cu poezii scrise de Bogdan O. ... Fictiune am scris poemul pierdut in vis / am avut femeia desenata la scoala de arta / am renuntat la cuvinte / construiesc din nou un biet castel de nisip.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Cat inseamna 19,9% din OTV? ... S-a platit un pret incredibil pentru Romania, respectiv 40 de milioane euro.
Puteti citi in continuare interviul din care aflati cati kilometri promite ministrul Transporturilor. 'Dupa 12 ani de lucrari intrerupte si de termene amanate, autoritatile anunta ca vor finaliza, la anul, Autostrada Soarelui (A2), ce va lega Bucurestiul de Constanta.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri. In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
google-analytics.com