Cautare

1289 de rezultate pentru "stiri protv mall" (3.46 secunde)
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Cum arata Promenada, "mall-ul corporatistilor" din Bucuresti. Imagini din interior, cu o saptamana inainte de marea deschidere Peste o saptamana se deschide cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, situat pe Calea Floreasca Nr.
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. ... Evenimentul de deschidere a magazinului din Bucuresti Mall a fost marcat de un alt eveniment important:
Aceasta opereaza in Romania cu posturile ProTV, Acasa, ProCinema si ProTV International.
Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Este vorba de televiziunile de stiri.
"Acolo nu a fost niciodata Biblioteca Nationala, a fost o cladire construita de Ceausescu in vederea crearii unei biblioteci, ea a ramas in paragina de 20 de ani, acum a inceput intr-un avant pionieresc Ministerul Culturii sa faca investitie de 64 de milioane de euro, asa-numitul Mall Cultural, dar eu cred ca 300 de deputati sau senatori sau cum va fi in unicameral, au loc acolo, in cladirea aceasta, iar aceasta minunata cladire sa aduca plusvaloare poporului roman", a spus Prigoana.Intrebat daca actualul sediu al Parlamentului va fi transformat in mall, Prigoana a raspuns:
Adunarea Generala a Actionarilor societatii Tomis SA a hotarat contractarea unui credit de 33 milioane de euro, de la banca Romexterra Bank, ce urmeaza sa fie folosit pentru modernizarea mall-ului Tomis.
Proiectele de construire a mall-urilor se apropie din ce în ce mai mult de centrul Craiovei. Ultima idee de acest fel îi apartine omului de afaceri Constantin Popeci, care a si realizat un proiect pentru ridicarea unui mall pe locul halelor fostei întreprinderi „7 noiembrie“.
Cel mai mare numar de metri patrati închiriabili se gaseste în Bucuresti, cele sase mall-uri existente însumând 247.500 mp.
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. ... Mall-ul va fi amplasat pe strada Pitesti, în apropiere de ALRO.În prezent, Plazza Centers, societatea care realizeaza investitia, a depus documentatia necesara la Comisia de urbanism si asteapta autorizatia de constructie pentru a începe lucrarile.
Desi dezvoltatorul Plaza Centers anuntase in 2008 ca, pana la sfarsitul anului, va inaugura un mall in municipiu, peste proiectul Slatina Plaza s-a asezat praful. Proiectul care viza constructia unui mall la Slatina a fost abandonat de compania israeliana Plaza Centers.
Astazi, la City Mall, a avut loc inaugurarea primului magazin realizat in parteneriat de catre un producator de electrocasnice si un retailer. ... Situat la primul etaj, in City Mall, magazinul ofera clientilor sai pe o suprafata de 83 mp o experienta aparte:
Au venit dupa mine cand ieseam din mall, injurandu-ma si acuzandu-ma ca suntem niste mincinosi, ca instigam poporul impotriva domnului presedinte Basescu si ca mintim ca se traieste rau in Romania, si ca ei traiesc foarte bine in Romania.
Se construieste un nou mall in Capitala In aceasta toamna, vor incepe lucrarile de constructie la un nou mall in Bucuresti.
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national.
Mega Mall va beneficia de 1.000 de noi locuri de parcare. Mega-Mall se va intinde pe o suprafata de teren de 5,6 hectare. ... Mega Mall urmeaza sa fie construit pe o suprafata de 5,6 hectare de teren in strada Pierre de Coubertin nr.
Mall-ul Liberty Center din Rahova a fost vandut la prima licitatie Centrul comercial Liberty Center din cartierul bucurestean Rahova, executat silit, a fost vandut la prima licitatie publica, organizata marti, mall-ul fiind adjudecat la pretul de pornire stabilit la 60 de milioane de euro, de catre firma Rosequeens Properties, detinuta de Rosequeens Properties Limited, inregistrata in Cipru.
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
google-analytics.com