Cautare

1370 de rezultate pentru "stefan" (7.57 secunde)
Doi secretari de stat si un consilier al ministrului justitiei au demisionat ieri în semn de protest fata de cererea lui Tudor Chiuariu de a-l revoca din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA pe procurorul Doru Tulus.Cristian Danilet, fost consilier al Monicai Macovei, Ion Codescu, secretar de stat pentru Afaceri europene, si Laura Stefan, directoare în cadrul Directiei de relatii cu Ministerul Public, si-au înaintat ieri dimineata demisiile din functiile detinute la Ministerul Justitiei.Cei trei îl acuza pe noul ministru ca a încercat sa influenteze actul de justitie.
Stefan Frunza, presedintele CNSLR Fratia, filiala Galati, reclama faptul ca Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetului, a numit pe locurile rezervate societatii civile in cadrul Consiliului de Administratie al Autoritatii de Ordine Publica trei oameni politici, fapt ilegal in opinia liderului sindical.
Invitat de onoare a fost primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cel care a fost suspendat din PNL pentru un an, tocmai datorita simpatiei si sprijinului acordat fatis lui Theodor Stolojan si PLD.
In plus, liberalii stiau de acum doua luni de zile la ce sa se astepte din partea lui Stefan Galbau, vicele Navodariului, pe care l-au "mirosit" ca fiind prea apropiat de primarul democrat al orasului, Tudorel Calapod.
La inceput de an, in fata unor noi sperante si proiecte, altele sunt grijile presedintelui Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, care se gandeste cu groaza la scumpirile anuntate pentru acest an.
Dorinte de fost coleg Cum a auzit ca fostul sau coleg de partid, Constantin Telegan se pregateste de lupta pentru fotoliul de primar, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan a tinut sa-i ureze succes, desi nu crede ca va obtine un scor prea mare la locale.
Dupa ce a participat la un simpozion legat de unificarea ecologiei din Romania intr-un singur pol care sa lupte pentru aceleasi idealuri, Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista din Romania, crede ca localele ne vor prinde si la Galati cu o mare forta ecologista gata constituita.
Desi presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, spune ca presedintele Consiliului Judetului se razbuna pe secretarul CJ, Dragu Togan, din cauza suspendarii sale din CJ, Durbaca se absolva de orice vina si spune ca nu are nimic personal cu Togan.
Idei peste idei Cel mai implicat partid al ultimelor zile s-a dovedit a fi, de aceasta data, Partidul Alternativa Ecologista din Romania care a fost cu totul acaparat de problema legii transportului public privat, care inca nu este pusa in aplicare, dar si a invatamantului, care, dupa parerea presedintelui acestei formatiuni politice, Ion Stefan, mai mult ar dauna elevilor decat sa le faca un bine.
Dupa ce saptamana trecuta s-a observat o racire a relatiilor dintre presedintele filialei judetene a Partidului Conservator, Eugen Durbaca, si vicepresedintele PC Galati, Picu Roman, seful Partidului Alternativa Ecologista din Romania, Ion Stefan, face speculatii sumbre asupra relatiei dintre cei doi conservatori.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, spune ca ultima cerinta a Brailei, privind preluarea a 500 de hectare dintre cele 1.000 ale Galatiului, este de neconceput.
Despre acelasi subiect, Gheorghe Saghian, a vorbit si presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, care luni parea sa-l compatimeasca pe seful de campanie al PSD, sa strige in gura mare ca asa ceva nu se poate, ca o astfel de campanie sangeroasa nu trebuie sa avem noi la Galati.
De mentionat este faptul ca declaratia ulterioara a consilierului Stefan Simion a complicat si mai mult lucrurile intrucat a dat nastere la mai multe interpretari.
La randul sau, presedintele PAER, Ion Stefan, spune ca inca nu a discutat cu reprezentantii locali ai PD-L privind sustinerea lui Andrei Lisinschi la Primarie pentru ca inca nu a fost luata decizia in Biroul Permanent Judetean al Partidului, insa a incercat sa dea asigurari ca PAER il sustine pe Andrei Lisinschi in turul al doilea al localelor.
Béres Csaba - Sacuieni, Stefan Tripo - Chislaz, Kovács Zoltán - Curtuiseni, Bacso László - Diosig, Sorbán Levente - Lugasu de Jos si Vincze Stefan - Tauteu, din partea UDMR;
La Galati, Gheorge Stefan si Roberta Anastase vor fi cei doi reprezentanti din partea PD-L care se vor ocupa de reorganizarea Biroului Permanent Judetean Galati.
Stefan Albert Coranga, Alexandru Chirita, Alexandru Robert Epure, Robert Miron Oancea, Andrei Bogdan Petcu, George Robert Raileanu, Gabriel Florin Diaconu, Stefan Stancu, Florentin Rares Oana, Nicolae Aurelian Goga, Flavian Pavel, Amir Anton.
"Cireasa de pe tort" a reprezentat-o trecerea fostului presedinte al Alternativei Ecologiste, Ion Stefan, sub aripa Partidului Democrat Liberal unde a poposit chiar spre sfarsitul saptamanii.
In prima etapa si-au obtinut mandatele social-democratii Gheorghe Saghian (la Senat), Dan Nica, Viorel Stefan si Bogdan Ciuca (la Camera Deputatilor). ... Este vorba de Mircea Toader, Victor Paul Dobre, Dan Nica, Viorel Stefan sau Bogdan Ciuca.
Este vorba despre Radu Berceanu, Marian Jean Marinescu, Constantin Dascalu, Stefan Stoica si Vergica Sovaila de la PD-L, plus Claudiu Manda, Valeriu Zgonea, Petre Petrescu, Ion Prioteasa si Sorin Iordache de la PSD.
google-analytics.com