Cautare

1371 de rezultate pentru "stefan" (4.57 secunde)
Am incercat sa salvam ce se mai putea, in martie 1988, prin Stefan Andrei. ... Apropo de aceasta, daca in martie 1988 l-ar fi ascultat pe Stefan Andrei, am fi salvat economia Romaniei.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. ... CA - Ivan Angela, Ene Anca, Nicolaev Alexandru, Stefan Simion, Bontila Cristian, Brinzan Claudiu, Zoe Arama, Manea Bogdan, Mircea Ispas.
Stefan M., de pe strada Elena Teodorini, este unul dintre putinii locatari care nu sunt afectati de asfaltul turnat peste gurile de canal sau peste scurgerile apelor pluviale.
Independenti Intr-o situatie aparte se afla independentul Stefan Stanciu. ... Cind voi avea o optiune o veti aflaa€�, ne-a declarat Stefan Stanciu.
Daca la nivelul Consiliului Judetului mai exista trei consilieri care nu si-au depus declaratiile (Eugen Durbaca, Marin Costel si Stefan Stanciu), in ceea ce-i priveste pe alesii locali din municipiile, orasele si comunele galatene se poate spune ca mai putin de jumatate s-au conformat legii.
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
Consilierul prezidential pe probleme juridice, Stefan Deaconu, seful acestei comisii, a declarat ca ministrul Atanasiu va fi invitat marti la Palatul Cotroceni. Potrivit lui Stefan Deaconu, ministrul Atanasiu nu a putut fi audiat in aceasta saptamana, pentru ca a fost plecat din tara.
Senatorul de Galati Viorel Stefan, om aflat in apropierea Puterii in momentul privatizarii, a declarat ieri ca romanul de rind nu va cunoaste niciodata datele din contractul de privatizare. ... Mai mult, foarte multi galateni isi cistiga existenta pe platforma siderurgica", a sustinut Viorel Stefan.
Cele mai importante evenimente Inceputa cu o conferinta de presa a directorului SC Apa Canal, Ion Stefan, intrat la acea vreme in greva foamei, saptamina trecuta a continuat cu o replica a edilului sef, Dumitru Nicolae.
“Cerem inlocuirea lui Ion Stefan din fruntea societatii Apa Canal pentru ca acesta pune in pericol proiectul cu finantare europeana de moderizare a sistemului de apa si canalizare. Ion Stefan a pus orasul intr-o pozitie penibila atunci cind a intrat in greva foamei.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Organizatia judeteana PNL Neamt are o noua conducere interimara: senatoarea Norica Nicolai si viceprimarul municipiului Neculai Stan. Desi "pedepsit" prin suspendare din functie pentru simpatia sa pentru platformisti, fostul presedinte Gheorghe ßtefan si-a exprimat clar dorinta de a ramane in PNL, optiune aprobata cu ingaduinta si de senatoare.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, a declarat ieri ca simpatia lui pentru PLD i-a adus neajunsuri nu numai lui, ci si primariei, careia premierul i-a refuzat alocarea unor fonduri aprobate de Finante si Interne.
Comisarul Ilie Stefan, seful Politiei municipiului Bailesti, a declarat ca nu a fost inceputa urmarirea penala, insa primarul Iulian Silisteanu este in prezent principala persoana anchetata in acest caz. ... Coroborat cu ce vom strange noi, se va decide daca se incepe urmarirea penala", a precizat comisarul Ilie Stefan.
Ion Stefan, directorul societatii Apa Canal, demis anul trecut de Consiliul Local la propunerea lui Dumitru Nicolae, si conservator renegat de Eugen Durbaca, seful PC, nu a dorit sa comenteze nici una dintre variantele enumerate mai sus. ... Asa mi se pare cel mai bine”, ne-a declarat Ion Stefan.
Noul director, numit de consilierii locali la societatea din subordinea municipalitatii, a precizat ieri ca va continua proiectele bune incepute de predecesorul sau, Ion Stefan. ... Pina se va intimpla acest lucru unitatea va fi condusa de directorul interimar Stefan Dragomir.
Directorul Directiei Apelor Jiu, Stefan Stoica, arata ca obiectivul nu a apartinut si nu poate fi nici al Apelor Romane. ... Pentru constructia canalului, era obligatoriu, de asemenea, ca bunul sa apartina primariei, si nu noua", a declarat Stefan Stoica.
Rapiditatea cu care alesii municipali au aprobat pe banda rulanta, in circa 40 de minute, cele 498 de hotariri aflate pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local desfasurate joi dupa-amiaza, a fost tulburata doar de interventiile presedintelui IMM-urilor galatene, Marian Filimon, si mai ales a fostului director general al Apa Canal, Ion Stefan, care a luat cuvintul inainte de inceperea sedintei, criticind aspru hotarirea de scumpire cu 37% a pretului metrului cub de apa rece, pe care o considera nejustificata, afirmind ca societatea pe care a condus-o a reusit performanta negativa de a ajunge in numai 2 luni de la profit la pierderi.
google-analytics.com