Cautare

1427 de rezultate pentru "stefan candea si petrut calinescu" (3.22 secunde)
Acesta a povestit intr-o postare pe Facebook faptul ca a cunoscut-o pe Patrut si aceasta i-a lasat impresia ca este o doamna foarte inimoasa, care slujeste dezinteresat cauze nobile, in care oameni simpli sufera prejudicii nemeritate.
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Ce a scris Florin Calinescu pe mormantul fiului si sotiei lui! O sa ti se rupa sufletul Florin Calinescu este, aparent, un om implinit. Cu o cariera spectaculoasa si afaceri de milioane, juratul de la emisiunea de talente ascunde insa o tragedie care i-a marcat viata.
Revoltat ca numele sau a fost asociat cu sistarea lucrarilor de introducere a termoficarii pe Strada Caitilor, consilierul Vasile Petrut a facut la propriu o criza de nervi in plina tedinta de Consiliu Local.
Actorul Florin Calinescu a avut luni, la sediul PNL, o discutie de o jumatate de ora cu liderii liberali. ... E un pas important", a spus Florin Calinescu dupa ce a iesit din sediul PNL.
Despre Cumintenia Pamantului, ieri si azi (Autor: ... Si nu cred ca un singur om, ajuns intr-o functie atit de importanta, isi poate permite sa se joace cu sentimentele populatiei si cu lucruri la care nu se pricepe.
Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului.
Probabil ca a fost si convins ca lucrurile se vor derula acestui scenariu. Nu s-a gandit nici un moment ca va fi pus in postura de a astepta o jumatate de an ca o decizie luata de consiliul local sa poata fi pusa si in practica.
Secretarul general al Organizatiei Judetene a Partidului Ecologist, Romeo Candea, este nemultumit de propunerea mai veche a deputatului conservator Bogdan Liviu Ciuca conform careia prefectii ar trebui sa-si dezvaluie formatiunea politica cu care cocheteaza.
Dupa ce au auzit tot felul de zvonuri ca oamenii nu prea sunt incantati de ideea de a se prezenta la dublul scrutin ce se va consuma duminica viitoare, pentru alegerea reprezentantilor tarii noastre in Parlamentul European si pentru definitivarea statutului votului uninominal, reprezentantii filialelor locale si judetene ale Partidului Ecologist, Romeo Candea si Gheorghita Samoila, au indemnat ca oamenii sa mearga la vot pentru ca s-au cheltuit foarte multi bani pentru aceasta actiune.
Anca Daniela Raiciu si Mihai Chirea sunt autorii unei lucrari exceptionale: Stefan Manea, Senatorul plantelor, aparuta la Editura HERON. Este o lucrare monografica, cu caracter aniversativ, consacrata vietii si operei unui reputat om de stiinta. ... Cartea prezinta personalitatea savantului si managerului - prof.
Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Calinescu, patronul celei mai de succes afaceri din domeniul opticii romanesti - Pro Optica - are, mai nou, afaceri cu vrajitoare.
Emil Calinescu) Emil Calinescu este bloggerul meu preferat. ... (Serviciile de optimizare SEO website au scopul de a aduce un site pe primele pagini ale motoarelor de cautare.) Cititi in continuare motivele pentru care Emil Calinescu scrie articole optimizate SEO. ... Si o zice frumos.
Titulara imprumutului, Camelia Stefan, avea deja o executare silita in favoarea TBI - poprirea pe salariu - si considera un abuz din partea firmei de creditare sa o execute din nou.
Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, "Alerg printre stele", o colaborare inedita cu Pacha Man. Clipul, asa cum este si colaborarea cu Pacha Man, este atipic fata de celelalte videoclipuri cu care artistul si-a obisnuit publicul.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial.
Stefan Banica Jr. a publicat un text pe Facebook care a primit o multime de like-uri si comentarii Dragi prieteni! ... Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache. ... Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit !
crestinii care se confrunta cu probleme de sanatate sau se judeca de multa vreme cu persoane foarte orgolioase, este bine sa aduca in casa lor o icoana cu SFANTUL STEFAN, sfintita in aceasta zi.
Ultimele sapte zile, care au reprezentat pregatirea si inceputul campaniei electorale pentru europarlamentare, au fost pline pentru politicienii nostri care se pregatesc intens pentru a convinge electoratul, dar nu au uitat de controversatul buget pentru 2008 sau de referendumul pentru votul uninominal. Campanie si buget...
Fostul responsabil al Compartimentului Legalitatea Actelor si ex-membru al Corpului de Control al Institutiei Prefectului Gorj, Stefan Burcheci, in prezent suspendat din functie si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a primit in aceasta luna o sentinta prin care s-a dispus ca functionarul sa isi primeasca leafa si sa stea acasa.
google-analytics.com