Cautare

1371 de rezultate pentru "stefan strajeri" (3.12 secunde)
Referindu-se la noianul de informatii politico-militare care prevesteau o lovitura in forta asupra integritatii teritoriale a Romaniei socialiste, combinata cu o revolta interna a populatiei nemultumite de regimul Ceausescu, viceamiralul (r) Stefan Dinu, seful DIA, va marturisi ca aparatul de propaganda al regimului Ceausescu va lansa, cu precadere in cursul anului 1989, o puternica campanie propagandistica cu privire la pericolul militar de la granitele de nord-vest si nord-est ale Romaniei, urmarind reeditarea spiritului de solidaritate a populatiei in jurul lui Ceausescu, din august 1968.
Acest lucru i-a nemultumit pe oameni, iscandu-se astfel un scandal de toata frumusetea, scandal domolit abia dupa sosirea la locul cu pricina a presei si mai ales a viceprimarului orasului Navodari, Stefan Galbau, care, de altfel, a si constatat ilegalitatea taxei.
Astfel, greva foamei facuta de directorul general al SC Apa Canal pentru obtinerea acestui credit s-a dovedit eficienta, inclusiv primarul Dumitru Nicolae, care a criticat protestul lui Ion Stefan, sustinind faptul ca societatea are nevoie de acesti bani pentru a functiona corespunzator.
Ion Stefan vrea liniste, dar ne-a provocat neliniste timp de o luna de zile cu greva lui si alte probleme.
Cele mai tari evenimente Directorul de la societatea Apa Canal, conservatorul Ion Stefan, a marturisit in mod public faptul ca a incheiat un pact cu Dumnezeu. ... “Daca e nevoie, pentru Ion Stefan ne transformam in Dumnezeu”, a aratat primarul Dumitru Nicolae.
Motiunea simpla initiata de senatorii PSD si cei ai PRM, intitulata "Opriti privatizarea CEC" a fost respinsa cu 50 de voturi impotriva, 37 pentru si o abtinere.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia:
De un voiaj de patru zile pe bani publici a beneficiat in 2006 si Stefan Pane, soferul care l-a condus pe vicepresedintele CJ Victor Odolbasa la Viena.
Concluzia apartine presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, fost consilier judetean si ex-director general al societatii Apa-Canal, si a fost trasa dupa ce au fost analizate proiectele majore din cele doua zone. ... Primul exemplu folosit de Ion Stefan il reprezinta podul peste Dunare:
In acest sens presedintele Partidului Verde, Ion Stefan, a precizat ca membrii organizatiei pe care o conduce vor bate din usa in usa, daca va fi nevoie, pentru a stringe banii necesari.
Proaspata victorie a echipei Otelul Galati nu l-a lasat indiferent nici pe presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan.
Cel putin asa spune presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, care intrevede pana la sfarsitul anului unificarea intregii suflari ecologiste din Romania, dar fara Partidul Ecologist Roman.
Prima sedinta de Consiliu Local Navodari se anunta amenintatoare la adresa fotoliului de viceprimar pe care il detine fostul liberal, actualmente PLD-ist Stefan Galbau.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, spune ca a gasit demisia vicepresedintelui verzilor galateni Constantin Telagan cand s-a intors din periplul facut prin tara in perspectiva unificarii polurilor ecologiste.
Consiliul Judetean (CJ) intentioneaza sa foloseasca toate caile legale pentru a obtine functia de consilier judetean, ocupata de presedintele Partidului Ecologist Galati, Ion Stefan, dupa ce Tribunalul Galati a decis initial ca anularea mandatului sau printr-o hotarare a forului deliberativ judetean nu a fost legala.
Consiliul Judetean (CJ) intentioneaza sa foloseasca toate caile legale pentru a obtine functia de consilier judetean, ocupata de presedintele Partidului Ecologist Galati, Ion Stefan, dupa ce Tribunalul Galati a decis initial ca anularea mandatului sau printr-o hotarare a forului deliberativ judetean nu a fost legala.
In cel mai scurt timp, viceprimarul Adrian Vlad isi va intra in drepturi, iar Stefan Galbau isi va strange jucariile si va pleca acasa din Primaria Navodari, sunt de parere social-democratii.
La PAER, Marius Stan s-a suparat pe Ion Stefan, nu mai candideaza pentru ca Ion Stefan nu a reusit sa inscrie Partidul la Tribunalul Bucuresti, iar el s-a simtit ofensat (n.r. - Ion Stefan neaga toate aceste chestiuni).
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, s-a prezentat ieri la Curtea de Apel Galati pentru a asista la procesul deschis impotriva Consiliului Judetului (CJ), in incercarea de a-si recupera postul de consilier judetean.
google-analytics.com