Cautare

1370 de rezultate pentru "stefan strajeri" (9.44 secunde)
Ion Stefan, consilier judetean si director al societatii Apa-Canal, a declarat razboi primarului Dumitru Nicolae si presedintelui PC Galati, Eugen Durbaca. ... Cel mai inspirat om politic Aici vom vorbi despre Ion Stefan de la Apa-Canal.
In ceea ce priveste societatea de apa si canalizare e clar ca nimeni nu poate spune ca este surprins de anunt, Ion Stefan fiind deja demis de consilierii locali din functia de director general al societatii din subordinea municipalitatii.
De altfel, vicepresedintele PSD Galati, Simion Stefan, sustine si ca materialele didactice, desi au fost comandate si platite, nu au ajuns la scoli, iar mobilierul scolar este depozitat in alte locuri decit unitatile de invatamint.
Ion Stefan a ramas somer Pentru ca a trecut intr-un alt partid, Ion Stefan a fost dat afara din functia de consilier judetean. In urma votului secret de ieri doar doi consilieri dintre cei 31 prezenti au dorit ca Ion Stefan sa ramina in rindul lor.
Directorul demis al SC Apa Canal, Ion Stefan, a depus in instanta o cerere prin care solicita anularea hotaririi emise de Consiliul Local care a dus la inlaturarea din functie pe motiv ca documentul nu a fost emis de actionarii societatii, ci de administratia publica locala.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, este ingrijorat cu privire la rapida crestere a preturilor la legume si fructe ca urmare a secetei din acest an si tocmai de aceea s-a gindit ca reprezentantii Consiliului Local si cei care gestioneaza activitatea pietelor agroalimentare ar putea participa la reglarea acestor preturi, care au crescut de circa trei-patru ori fata de anul trecut, prin scaderea taxelor si impozitelor la tarabe.
Este concluzia la care a ajuns seful verzilor, Ion Stefan, privind "inselaciunea practicata de primarul Dumitru Nicolae" cu cele 5.000 de familii galatene carora li s-au trimis adrese in anul 2004 prin care li s-au repartizat terenuri in cartierul Siret.
De cand fostul conservator Ion Stefan conduce Partidul Verde, acestuia ii surade ideea de a candida pentru fotoliul de primar al orasului si chiar crede ca are sanse, dar il cam "incurca" imprumutul dorit de Consiliul Local (CL).
Ion Stefan, presedintele interimar la nivel central al Partidului Alternativa Ecologista, spune ca acum singuras alternativa pentru cetateni, avand in vedere scena politica actuala, este partidul pe care-l conduce.
Lansat de doua ori Pastrarea tacerii privind candidatura lui Marius Stan, dupa ce in ultima vreme s-a vehiculat ca Marius Necula ar urma sa fie desemnat aspirantul la fotoliul de primar din partea partidului, este de inteles, tinand cont de faptul ca presedintele clubului Otelul a fost lansat in mod oficial cu surle si trambite, la sfarsitul anului trecut, drept candidat la Primaria Galati al Partidului Alternativa Ecologista, condus de Ion Stefan.
Pe data de 28 februarie, la sedinta de Consiliu Local convocata de primarul Tudorel Calapod, au fost repusi pe functie mai multi consilieri locali, dar si fostul viceprimar Stefan Galbau, care a fost anterior exclus din aceasta functie intrucat migrase de la un partid la altul, ceea ce legea interzice.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista din Romania (PAER), Ion Stefan, a depistat o noua neregula in ce priveste o parte dintre romani. Ion Stefan a constatat faptul ca Legea nr. ... Nu stiu ce s-a facut cu aceste fonduri si de ce nu este aplicata legea", a spus Stefan.
Cu toate acestea, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan spune ca nici macar nu a fost intrebat daca ar vrea sa adere la polul creat de restul formatiunilor ecologiste, desi si-ar dori sa faca parte din acesta.
Cu toate acestea, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan spune ca nici macar nu a fost intrebat daca ar vrea sa adere la polul creat de restul formatiunilor ecologiste, desi si-ar dori sa faca parte din acesta.
Stefan Galbau, propunerea PD-L pentru "scaunul" de viceprimar a fost invitat ieri de primarul orasului sa inaugureze cazile din Cresa nr.
, cand, urmare a acuzatiilor aduse de liderii sindicali si de angajatii societatii, fostul director, Cristian Bujicu, si-a dat demisia, interimatul fiind asigurat de Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea. ... Situatia ramane incerta si pentru mine", a precizat Stefan Buzatu.
Cornel Panait - presedinte, Sorin Didu si Stefan Marin - vicepresedinti, si membri: Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu.
Viorel Stefan (PSD), seful Comisiei de buget-finante din Camera, a sustinut ca Guvernul si-a asumat in cunostinta de cauza acest demers.
Gheorghe Stefan, Pinalti: ... O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt. ... Gheorghe Stefan: ... Domnule Stefan, e adevarat ca s-ar putea sa coordonati campania PDL la viitoarele alegeri, pe tara?
Deputatul PDL Stefan Seremi pleaca din partid Dupa ce a renuntat la functia de presedinte al PDL Bihor, deputatul Stefan Seremi a anuntat ca va pleca din aceasta formatiune.
google-analytics.com