Cautare

30238 de rezultate pentru "stefan cel mare moneda eurocent" (4.14 secunde)
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Cu toate ca nu a existat o bancnota de 5.000.000 lei, dupa denominare a fost pusa in circulatie si o bancnota de 500 de lei, cea mai mare valoare a cupiurilor noi, care va fi egala cu aproximativ 123 de euro.
Moneda nationala s-a apreciat, în raport cu euro, la maximul ultimilor ani. ... Astfel, cu toate ca nici un specialist nu poate garanta 100% când vine vorba de stabilirea monedei de împrumut, sfatul bancherilor era sa ne împrumutam în moneda în care suntem remunerati.
Moneda nationala s-a apreciat, în raport cu euro, la maximul ultimilor ani. ... Astfel, cu toate ca nici un specialist nu poate garanta 100% când vine vorba de stabilirea monedei de împrumut, sfatul bancherilor era sa ne împrumutam în moneda în care suntem remunerati.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Pentru a veni în întâmpinarea clientilor care au contractat credite în alta moneda decât cea de salariu si sunt afectati de cursul de schimb, bancile convertesc împrumuturile dintr-o moneda în alta.În ultimele doua zile, cotatiile valutare au scos la iveala o usoara apreciere a leului comparativ cu moneda europeana (de la 3,7694 lei/euro înregistrata vineri la 3,7690 lei/euro luni, respectiv 3,7420 lei/euro, marti).
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Desi nu spune care este motivul indispozitiei care l-a apucat brusc, cert este ca Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, este mai suparat ca niciodata pe cel pe care l-a sustinut timp de aproape sase luni drept candidat la Primaria Galati.
In ce moneda sa economisim si sa ne imprumutam dupa aderare ne spun specialistii din domeniul financiar-bancar. ... Ne vom imprumuta in moneda in care vom castiga Totusi, bancherii spun ca exista anumite reguli general valabile care se vor pastra si dupa aderare.
Specialistii BNR anticipeaza ca moneda europeana se va stabiliza în jurul cotatiilor actuale, inflatia va scadea la vara, creditele de consum se limiteaza, perioada aceasta fiind propice depunerii economiilor în banci.Cei care au credite în euro sunt cu ochii pe cotatia monedei europene în apropierea datei de plata a ratelor.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Consilierul prezidential, Stefan Deaconu, eliberat din functie Presedintele Traian Basescu a semnat joi, 5 iulie, decretul prezidential prin care consilierul pe probleme juridice, Stefan Deaconu, nu va mai activa in cadrul Administratiei Prezidentiale incepand cu data de 25 iulie.
Fostul deputat PSD Stefan Giuglea este in proces cu... ... Mai exact, la Cooperativa pe actiuni "Munca si Arta" conducerea a fost aleasa, potrivit lui Stefan Giuglea, nestatutar si nelegal.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Intarirea francului elvetian a pus cu spatele la zid debitorii care s-au imprumutat in aceasta moneda.
Clientii, micii comercianti si bancile comerciale se plang ca pe piata exista o cantitate insuficienta de moneda de valori mici. ... "In Craiova, nu exista moneda suficienta.
google-analytics.com