Cautare

6921 de rezultate pentru "spectacolul anului simfonia fantastica" (4.24 secunde)
In cadrul evenimentului organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Iasi, George Costin a primit, in lipsa, premiul "cel mai bun actor in rol principal", pentru rolul Maiorul din spectacolul "Familia Tot", la Centrul Cultural pentru UNESCO "Nicolae Balcescu" din Bucuresti.
31, Simfonia III-a Eroica, apoi Sonata pentru pian op. 57 Appassionata, Concertul pentru vioara si orchestra, Simfonia a V-a (a Destinului) si Simfonia a VI-a (Pastorala).
Dirijeaza Simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven (pentru prima data in auditie integrala in Romania), compozitii de Claude Debussy, precum si creatiile proprii: Simfonia Nr.
Spectacolul va avea loc la Sala Palatului pe 6 Octombrie 2015. ... Nu numai coregrafia inovativa si spectacolul de prima clasa recomanda acest nou show;
Luna AUGUST Vineri, 28 august 2020, ora 20:30 - Spectacolul D'ale Carnavalului, regia Dan Tudor; ... Luna SEPTEMBRIE Luni, 7 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul Gaitele, regia Gelu Colceag; ... Marti, 8 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul Gaitele, regia Gelu Colceag.
Frumusetea luptei pe care o duci cu un text care are la baza o nuvela fantastica e ca indiferent de cine castiga , rezultatul este uluitor:
omul ar putea calatori spre stele cu o viteza fantastica, folosind pentru propulsie propria sa energie. ... Programul german prevedea si constructia navei Andromeda pana la sfarsitul anului 1945, cu o lungime de 139 metri si viteza teoretic nelimitata in spatiul cosmic.
Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
Spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti - din data de 14 martie a starnit interesul unui numar foarte mare de spectatori. ... Astfel, spectacolul programat pentru ora 20.00 va fi in curand sold-out.
La inceputul anului, reprezentantii Primariei Craiova au inaintat o nota Ministerului Culturii si Cultelor prin care solicitau transferarea cinematografului amintit, din proprietatea statului, in cea a consiliului local.
Pentru cei care nu au reusit sa prinda un bilet la spectacolul din 20 februarie ora 20.00, de la Sala Palatului, organizatorii au doua vesti bune:
• Tot joi, de la ora 21:00, Marius Manole se va afla in vagonul de tren din spectacolul "Fa-mi loc!", jucat prima data in Sala de Cinema de la Muzeul Taranului Roman.
Trei categorii de bilete pentru spectacolul pe care celebra trupa de dans a lui Michael Flatley il va sustine la Bucuresti pe 14 martie, sunt epuizate!
De ceva vreme trupa Taxi s-a mutat in sala de repetitii, unde se pregateste pentru spectacolul "Taxi - 15 ani", ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. ... Cornelia Tihon este invitata in spectacolul "Taxi - 15 ani".
Toti fanii care doresc sa beneficieze de aceasta reducere de 40% la spectacolul de dans irlandez Rhythm Of The Dance, trebuie sa stie ca promotia este valabila numai in perioada 22-30 Aprilie 2015, reducerea fiind aplicata tuturor categoriilor de bilete, la toate cele 6 spectacole din tara (Bucuresti - 2 reprezentatii, Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara)!
Vineri 27 octombrie, la Teatrul de Revista Constantin Tanase, inaintea lansarii, artistul a fost invitat special in spectacolul Euro Savoy, regia - Alexandru Arsinel. ... spectacolul Pe cine numim.. ... spectacolul Pe cine numim EU?. ... spectacolul Pe cine numim EU?.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
sumele declarate de bunavoie de firme pe primul trimestru al anului sunt cu 65 de milioane de lei mai mari decat cele declarate in aceeasi perioada a anului trecut.
Miezul verii anului 2005 a adus cele mai fierbinti atacuri la adresa premierului si a "grupurilor de interese din jurul Guvernului". ... Basescu anunta, la sfarsitul anului 2005, ca in 2006 va participa frecvent la sedintele Guvernului in baza prevederilor constitutionale.
in fata-mi se defasura spectacolul. ... In spatele usilor de lemn, spectacolul era in toi: ... Cu mainile batrane, galbene, osoase, au inceput sa aseze pe farfurii, cu o indemanare fantastica, sarmalute, carnaciori, aripioare, ici-colo cate-o lingura de salata, fursecuri, prajituri si fructe.
google-analytics.com