Cautare

141 de rezultate pentru "smart fm" (3.12 secunde)
Smart FM, postul de radio care emite pe 107,3 MHz, achizitionat recent de Marius Tuca si transformat in radio cultural, nu traieste doar prin matinalul de luni pana vineri, realizat cu umor si tandrete de poetul Marius Tuca si actorul Marius Manole, doi artisti geniali care descretesc fruntile soferilor, dimineata, in traficul infernal al Bucurestiului.
De aceea, seria evenimentelor Smart City continua, iar pe data de 20 septembrie 2017, reprezentantii a circa 20 de Primarii ale oraselor din zona de sud a tarii se vor intalni la Calarasi, cu furnizorii de solutii si echipamente IT&C in cadrul conferintei regionale SMART CITY 2017-2020.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
Aflata la cea de-a saptea editie in Bucuresti, Gala Smart Folk You! ... pe site-ul smart fm nu gasesc nicio informatie, iar pe tot internetul aici este singura referire despre gala folk you din weekendul viitor, nu stim cine canta, nu stim la cat incepe.
Peste 40 de concerte la Gala Smart Folk You! Florian Pittis 2018 12-14 OCTOMBRIE 2018 | 16:00 - 23:00 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle Pe 12 octombrie incepe, la Bucuresti, cel mai important eveniment folk si rock al orasului, Gala Smart Folk You!
Marius Manole si Marius Tuca revin on-air luni, la Smart FM Vacanta s-a incheiat: Marius Manole si Marius Tuca revin in studioul Smart FM luni dimineata, la 7 si ceva.
Festivalul Smart Folk You! ... Suntem Smart FM, suntem Folk You, iar voi sunteti miscarea de rezistenta (Autor: ... Era ultima seara a Festivalului Smart Folk You!
Nimeni nu contesta ca micutul Smart ForTwo este o masina simpatica, ba chiar si prietenoasa cu buzunarele proprietarilor, dar si cu mediul inconjurator.
Marius Tuca si Marius Manole revin, din 12 septembrie, la matinalul Smart FM (Autor: Cristi Semeghin) Smart FM (107,3 FM), trece la grila de toamna, de luni, 12 septembrie 2016.
micutul Smart. ... De altfel, Chen, managerul companiei CMEC, a declarat public ca doreste ca al sau Smart sa ajunga in Anglia si Ungaria, pentru inceput, pentru ca apoi sa se extinda si in celelalte tari din Europa. ... doar 4.200 de euro, o treime din pretul unui Smart.
Emisiune - maraton cu vedete, emotie si muzica, luni dimineata, la Smart FM Neascultatorii Smart FM vor avea parte luni, 19 Decembrie 2016, de un matinal special, o emisiune maraton, cu multi invitati, realizatori ai postului de radio, dar nu numai.
Sunt o ascultatoare fidela a emisiunii Matinal, de la Smart FM, realizata cu multa pasiune de cei doi cunoscuti oameni de cultura, doi artisti unici in felul lor, care iubesc poezia si teatrul: ... ca ar vrea sa infiinteze o noua emisiune la Smart FM:
Prevage City Smart SPF50+ ELIZABETH ARDEN - UN BRAND CU ISTORIE Fie ca a creat produse miraculoase de ingrijire a pielii sau cosmetice, fie ca a conceput ideea de frumusete totala, completa, Elizabeth Arden ramane, de-a lungul timpului, figura legendara a inovatorului care si-a transformat produsele si conceptul Red Door intr-o destinatie miraculoasa, pentru cele mai sofisticate femei din lume.
Marius Manole, la aniversarea unui an de matinal la Smart FM: ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM. ... Astazi, miercuri, se implineste un an de Marius FM.
- Gala Smart Folk You! ... La Matinalul Smart FM din 23 septembrie 2017, Marius Tuca si Marius Manole au difuzat aceasta informatie in dialogul pe care l-au avut cu Florinela Georgescu, sefa Administratiei Nationale de Meteorologie, pe tema furtunii din Bucuresti.
Prevage City Smart SPF50+ ELIZABETH ARDEN - UN BRAND CU ISTORIE Fie ca a creat produse miraculoase de ingrijire a pielii sau cosmetice, fie ca a conceput ideea de frumusete totala, completa, Elizabeth Arden ramane, de-a lungul timpului, figura legendara a inovatorului care si-a transformat produsele si conceptul Red Door intr-o destinatie miraculoasa, pentru cele mai sofisticate femei din lume.
5.2 Capabilitatile SMART In ultimul timp, tot mai multe televizoare se lauda cu functii din ce in ce mai inteligente, de unde si denumirea: SMART.
Avem un nou model de periuta electrica de ultima generatie cu miscare de periaj 3D, caracteristica si unicitatea acestui produs fiind faptul ca Oral-B Triumph comunica cu o aplicatie de pe Smart Phone prin Blue Tooth.
Ascultatorii Smart FM au descoperit o alta fata a artistului. ... Emisiunea Petrecere poate fi ascultata la Smart FM, 107,3FM, in fiecare vineri de la ora 19.00.
Impreuna cu el, vizitatorii pot participa la concursul de pe Instagram, unde poticastiga premii de smart energy: veioze dotate cu incarcatoare wireless pentru telefoane, porturi wireless si kit-uri smart de iluminare.
google-analytics.com