Cautare

3129 de rezultate pentru "sistem istanbul" (3.21 secunde)
Un sistem de interfoane, cum este cel din spital, se pune la usa unui bloc. ... Cu tot acest sistem, mergeti si vedeti cate persoane neavenite sunt in sectii", a spus Cornel Enache, managerul Spitalului Judetean.
"Daca sistemul de vot adoptat de catre Guvenul actual va institui un sistem evident de fraudare a votului din strainatate, nu vom fi complici si nu vom legitima acest sistem de vot.
Sistem electoral discriminatoriu Diferentierea intre sistemul electoral de la Camera Deputatilor si de la Senat este de neinteles cata vreme ambele camere reprezinta natiunea romana.
"Blocajul putere-opozitie avantajeaza partidul lui Dan Diaconescu" "O spun de dragul ideii de societate democratica, se confirma in toate sondajele, si ale noastre ale opozitiei, si ale puterii si ale celor independenti, ca partidul aflat la guvernare a fost ajuns din urma de un partid anti-sistem, de partidul dnului Dan Diaconescu.
Legea pensiilor militare nu introduce pensii speciale, ci reglementeaza un sistem. ... Este vorba doar de o uniformizare legislativa deoarece categoriile mentionate in proiectul de lege votat in Guvern sunt supuse actiunii a 11 legi si ordonante, concomitent si care, contradictorii fiind, perpetueaza haosul creat in sistem de regimul Basescu.
In plus, cu ajutorul acestui sistem, crescatorii vor putea afla prin intermediul internetului, in timp real, care este locatia curenta a animalelor.
Masina poate fi dotata cu un sistem de camere montate in oglinzi (BLIS), care monitorizeaza asa-numitul "punct mort" din campul vizual al soferului.
Astfel, pentru un vehicul cu doua axe si cu o greutate de peste 13 tone, dar nu mai mult de 14 tone va fi platita o taxa de 72 de lei, fata de 110 lei in acest an in cazul vehiculelor cu un sistem de suspensie pneumatica sau un echivalent recunoscut, respectiv de 282 lei, fata de 218 lei pentru alt sistem de suspensie.
De asemenea, pe ordinea de zi a work-shop-ului mai figureaza prezentarea conceptului de one-stop-shop, implementarea tehnica a sistemului SafeSeaNet, identificarea celor mai bune practici legate de implementarea respectivului sistem in celelalte state ale Uniunii Europene, precum si evolutia viitoare a sistemului SafeSeaNet.
Un sistem mecanic a fost folosit pe unele automobile in anii '60, respectiv pe masina de curse Ferguson P99, pe Jensen FF si pe Ford Zodiac, un vehicul 4x4 experimental.
Poate un propulsor pe benzina ajutat de un sistem start&stop sa devina o alternativa viabila pentru un diesel? ... Asta pana te obisnuiesti cu intreg ciclul, caz in care vei uita complet de sistem.
n ceea ce priveste costurile acestor investitii, reprezentantii Municipalitatii au explicat ca, aceste imbunatatiri, inclusiv mentenanta la toate sistemele din stadion (sistem de iluminat, sistem de monitorizare video, circuit TV, sistem de incalzire a gazonului, sistem audio, sistem de climatizare stadion, schimbare gazon, intretinere cub video etc.) au costat in jur de 900 de mii de euro si sunt incluse in contractul de mentenanta multianuala.
Pe parcursul mai multor ore, specialisti din cadrul Universitatii Populare si ai unor companii cu profil informatic au prezentat intr-un mod interactiv principalele avantaje ale Linux-ului, precum si al unor aplicatii destinate a rula in computere ce a instalat acest sistem de operare.
Avand numele de cod Vienna, noul sistem de operare de la Microsoft va fi gata pana in 2009. ... Una dintre ele este WinFS - un nou sistem de fisiere bazat pe tehnologia SQL. ... PC-to-PC sync, un nou sistem de voice recognition, suport nativ Firewire-B si HD DVD.
Apple a lansat un sistem Mac Pro dual-socket, considerand ca un simplu procesor quad-core de la Intel nu este de ajuns. ... Procesorul este de fapt un Xeon 5300 la frecventa de 3,0 GHz, probabil cel mai puternic sistem disponibil acum pentru cei cu bani seriosi.
TraficOK, primul sistem privat care colecteaza, interpreteaza si livreaza date din trafic in timp real, la nivel national, a fost lansat oficial marti.
Google Doodle dedicat anuntului NASA despre 7 exoplanete asemanatoare Pamantului Motorul de cautare Gooogle si-a schimbat, joi, logo-ul obisnuit, pe care l-a inlocuit cu un doodle - o animatie consacrata anuntului revolutionar facut miercuri de NASA referitor la descoperirea intr-un alt sistem solar a sapte planete asemanatoare Pamantului.
Huawei a lansat noile modele Mate 10, Mate 10 Pro si Mate 10 Porsche Design, smartphone-urile dotate cu Inteligenta Artificiala, care combina un sistem hardware inovator, procesorul Kirin 970 si noua interfata Huawei, EMUI 8.0.
De foarte multe ori insa, ne dam seama cat de greu este sa evaluezi un sistem de o asemenea importanta si cu o activitate de o asemenea anvergura.
De-alungul ultimilor ani, ne-am convins ca un sistem de sanatate care provoaca atat nemultumirea pacientilor cat si demotivarea medicilor nu este unul viabil pe termen lung. Nevoia schimbarii majore a actualului sistem de sanatate romanesc este, asadar, nu doar evidenta, dar si absolut necesara.
google-analytics.com