Cautare

3128 de rezultate pentru "sistem istanbul" (2.93 secunde)
Alberto Modiano, fotograf si poet, Istanbul si dr. ... Alberto Modiano, fotograf si poet, nascut la Istanbul. Intre 1987 si 1990 a publicat mai multe albume de fotografie, iar dupa 1992 s-a concentrat pe jurnalismul scris si vizual intr-o serie de publicatii din Turcia:
Daca initial oamenii au iesit in strada pentru a apara pomii dintr-un parc din Istanbul, acum ei cer respectarea principiilor fundamentale ale democratiei.
Copiii care utilizeaza de mici telefonul mobil si calculatorul pot dezvolta tulburari de comportament, de intelegere, de comunicare si de integrare • Va rog sa faceti cateva referiri la evenimentului medical ce va avea loc la Istanbul, evident datatoare de speranta pacientilor, dar si de satisfactie medicilor specialisti ?
O grupare turca de extrema-stanga a revendicat miercuri un atentat sinucigas, comis marti de o femeie impotriva Politiei, intr-o zona turistica din Istanbul, potrivit Mediafax, care citeaza AFP.
Istanbul ne-a impresionat la fiecare pas, insa Moscheea Albastra ne-a ramas intiparita in memorie datorita elegantei pe care o emana, intregind peisajul Pietei Sultanahmet.
,, Terapia cu iod radioactiv'' cunoscuta si sub denumirea de ,, tratament atomic'' este metoda revolutionara pe care Liv Hospital din Istanbul, o foloseste pentru a indeparta definitiv cancerul tiroidian! ... Handan Tokmak, Medic Specialist al Departamentului de Medicina Nucleara din cadrul Liv Hospital Istanbul, Turcia.
Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice.
Insa, atunci cand sultanul de la Istanbul afla acest lucru, bineinteles ca nu este de acord si trimite mercenarii sa-l omoare. ... Capul lui Ali Pasa este dus la Istanbul, iar la Ioannina, pe insula Nissi, acolo unde a fost omorat sultanul, se vad si astazi urmele masacrului.
Mai tarziu, in evul mediu, unii domnitori trec pe la Oltenita (atestata documentar la 13 aprilie 1515) si Turtucaia in drumul lor catre si de la Istanbul, acolo unde erau chemati la ordine de catre sultanii Inaltei Porti.
Ajunsi la capatul rabdarii, turcii au iesit in strada impotriva lui Erdogan la Istanbul si Ankara si au cerut demisia guvernului.
Un suspect a fost arestat in Turcia, dupa atacul din Istanbul in urma caruia 6 oameni au murit si 81 au fost raniti.
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care locuiesc sau calatoresc in orasul Istanbul ca, in aceasta perioada, exista un risc ridicat de insecuritate, ce vizeaza lacasuri de cult si reprezentante diplomatice ale unor state membre UE din zonele Beyoglu, Galata, Taksim si Istiklal.
UPDATE 10:15 Autorcarul implicat in accident efectua cursa Istanbul - Bucuresti - Chisinau, la bordul lui aflandu-se cetateni moldoveni si ucraineni.
Pilotii au luat decizia de a ateriza de urgenta la Istanbul, iar pasagerii au fost cazati peste noapte la hoteluri.
De multi ani, insa, Istanbul a devenit celebru si pentru numeroasele animale fara stapan care traiesc alaturi de cei peste 15 milioane de rezidenti.
Reamintim ca acest sistem este in functiune pentru alegerea primarilor si al presedintilor Consiliilor Judetene.
Un sistem ,,pe care domnul Iliescu l-a protejat, pentru ca asa a inteles el, un sistem care pe domnul presedinte Constantinescu l-a infrant, asa cum declara chiar el, sistem pe care eu zic ca l-am ingenuncheat".
Acest sistem cu rapoarte incrucisate permite schimbari mai line ale treptelor de viteza si o performanta sportiva. ... B9 Tribeca are in dotare airbag-uri frontale SRS (sistem de retinere suplimentar) cu deschidere in doi timpi, airbag-uri frontal-laterale si airbag-uri tip cortina, cat si tetiere active.
Serviciul de Listare Multipla (MLS) este un sistem international care incurajeaza si asista colaborarea intre agentiile imobiliare. ... Acesta a explicat ca noutatea consta in faptul ca agentul reprezinta o singura parte, eliminandu-se astfel dubla reprezentare din sistem. ... "Toti agentii din sistem colaboreaza pentru a se ocupa de proprietatile listate.
noul sistem de operare ZF a transmis live detalii de la eveniment .Prezentarea Windows 8 a fost facuta de directorul diviziei Windows a Microsoft si posibil viitor CEO al grupului, Steven Sinofsky. ... Steven Sinofsky invita doi manageri Microsoft care sa prezinte noul sistem de operare.
google-analytics.com