Cautare

3129 de rezultate pentru "sistem istanbul" (2.98 secunde)
Dupa ce o factiune a Armatei turce a parut ca preia controlul asupra punctelor-cheie din Ankara si Istanbul, situatia a revenit la normal sambata la primele ore ale diminetii, Guvernul a preluat din nou controlul, iar militarii s-au predat.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET:
Turcia inaugureaza prima legatura TGV Ankara-Istanbul Turcia inaugureaza vineri primul sau tren de mare viteza intre principalele doua orase ale sale, Ankara si Istanbul, un proiect pus in aplicare de premierul Recep Tayyip Erdogan in cadrul eforturilor de modernizare a tarii.
Atleta de la CS Universitatea Craiova a obtinut medalia de argint la Campionatul Balcanic indoor (in sala) de la Istanbul.
Liv Hospital, renumit in plan mondial, localizat in Istanbul si Ankara - Turcia, centru de servicii pentru terapie globala, detine standarde de excelenta in domeniul serviciilor de consultanta terapeutica, educatiei si pregatirii profesionale si tratarii pacientilor din strainatate.
Prestigioasa universitate Bilkent din Ankara, impreuna cu tanara universitate din Yalova, au organizat in aceasta localitate situata la o ora si jumatate de calatorie cu ferry boat-ul de la Istanbul, un simpozion international consacrat fondarii statului (principatului, nu a Imperiului) otoman in chiar ziua de 27 iulie, cand s-au implinit 707 ani de la celebra batalie de la Bapheus(1302), azi Koyunhisar, in Asia Mica, in fosta Bithynie bizantina, la jumatatea distantei dintre Niceea (azi Iznik), capitala a Imperiului bizantin intre 1204 si 1261, si Brusa (Bursa de astazi).
Cel 60 de morti si 1.000 de raniti la Istanbul si Ankara. ... Cel putin 60 de oameni si-au pierdut viata in confruntarile de noaptea trecuta din cele mai mari orase ale Turciei, Istanbul si Ankara, iar presa internationala vorbeste despre sute de raniti.
Vicepresedintele, critic la adresa scutului antiracheta Jean Michel Boucheron, vicepresedintele Adunarii Parlamentare a NATO, considera ca sistemul de aparare antiracheta nu serveste securitatii, avand in vedere ca el lasa sa treaca trei sferturi din racheta prin el si opineaza ca un sistem de radare ar fi mai eficient, transmite Agerpres.
Radio Romania Actualitati informeaza ca au fost reluate legaturile feroviare directe de la Bucuresti la Sofia, Istanbul si Salonic. ... Garniturile spre Sofia si Istanbul pleaca zilnic din Gara de Nord. ... - Un bilet de calatorie dus catre Halkali/Istanbul costa aproximativ 53 euro, la vagon cuseta cu 4 locuri.
Sursele Q Magazine au confirmat ulterior ca Erdogan NU s-a gandit nicio secunda nici sa aterizeze in Germania-pentru simplul motiv ca ar fi putut ateriza oriunde in spatiul turcesc, cu exceptia celor doua aeroporturi din Ankara si Istanbul aflate sub comanda pucistilor - si nici nu a cerut vreodata azil.
Astfel, in timpul vizitarii unui spital privat din Istanbul, parlamentarii romani au profitat de ocazie pentru un control oftalmologic, care l-a determinat pe deputatul PRM Adrian Moisoiu (foto) sa aprecieze faptul ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, chiar daca primii folosesc metode primitive.
' Maria Sarapova si Sasa Vujacici fac nunta la Istanbul Maria Sarapova si Sasa Vujacici se vor casatori pe 10 noiembrie, dupa incheierea sezonului WTA Dupa ce si-a anuntat logodna, in octombrie 2010, toata lumea a asaltat-o cu intrebari care de care mai curioase.
Gruparea turca Besiktas Istanbul a fost suspendata, astazi, pentru un an de UEFA din toate competitiile europene, dupa ce conducatorii clubului au incercat sa induca in eroare forul european in ceea ce priveste rezultatele financiare, informeaza nationalturk.com, citat deMediafax.
Stadion města Plzně, Plzen (CZE) - Fenerbahce Istanbul - BATE Borisov Arbitru: ... Şukru Saracoğlu, Istanbul (TUR) - Hannover 96 - Anji Makhachkala Arbitru:
Centrul Anadolu Medical Center din Istanbul a tratat anul trecut 2.000 de romani. ... In primele sase luni ale acestui an, peste 3.500 de pacienti straini au ales Anadolu Medical Center (Istanbul).
Trenul va traversa teritoriul tarii noastre in urmatoarele doua zile, in cursa dintre Paris si Istanbul pe care Orient Express o parcurge an de an, transmite Digi 24. ... "Am pornit din Paris acum doua zile si mergem pana la Istanbul", a completat un ospatar.
Si primul pas foarte important in aceasta directie a fost facut prin ratificarea Conventiei de la Istanbul privind prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor Ratificarea Conventiei de la Istanbul constituie pentru tara noastra o certitudine a continuarii eforturilor, la nivel guvernamental, pentru prevenirea si combaterea fenomenului violentei impotriva femeilor si a violentei domestice.
Conventia de la Istanbul. ... Dupa cum bine stiti, Senatul Romaniei a aprobat Legea de ratificare a Conventiei de la Istanbul in data de 29 februarie 2015, conventie care fusese semnata de Romania in iunie 2014.
Metropola Istanbul a fost lovita de cea mai severa furtuna de zapada din ultimii sapte ani. ... Stramtoarea Bosfor, inchisa din cauza ninsorii La Istanbul a nins puternic timp de 4 zile.
O explozie uriasa a avut loc pe bulevardul Istiklak din Istanbul. ... A fost arestat principalul suspect pentru atentatul din Istanbul.
google-analytics.com