Cautare

403 de rezultate pentru "simona harag" (8.35 secunde)
Meciul cu Wickmayer a insemnat prima victorie in fata belgiencei, dupa trei intalniri in care Simona a cedat fara sa castige vreun set.
Simona Halep, calificare in turul 3 dupa 7-6, 6-2 cu Zarina Diyas! Cu cine se bate pentru optimi la Roland Garros Simona Halep, imediat dupa meci:
Simona Halep s-a calificat in turul secund de la Australian Open dupa un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi. ... In turul secund, Simona Halep o va infrunta pe americanca Sofia Kenin, care a invins-o in primul tur pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 3-6, 7-5.
Simona Petre participa frecvent la targurile organizate de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. ... Acum se poarta stilul vintage si m-am inspirat si eu din el", a spus Simona Petre.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Nicoleta Simona Vaduva participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Mesterul Nicoleta Simona Vaduva participa la 100 de traditii romanesti din curtea Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end.
Nu ne-am gandit la acest lucru, dar daca insistati Presedintele PP-DD, Simona Man le-a transmis pesedistilor vineri, de la tribuna congresului ca numai partidul sau ii va scapa de PNL si PC. ... Simona Man:
„Pâna în prezent, în baza de date a fostului OMFM au mai fost înscrise 945 de persoane din Dolj“, a declarat Simona Dumitriu, consilierul EURES din Dolj.
Potrivit reprezentantilor inspectoratului, Simona Oancea, in varsta de 37 ani, administrator al SC Adamant Trading SRL, a achizitionat, in perioada 2006 - 2007, produse petroliere de la firma SC Rompetrol Down Stream SRL.
"Te transformi intr-un gunoi!" Dan Capatos a tinut sa-i raspunda lui Mihai Bendeac, dupa ce acesta a criticat-o dur pe Simona Gherghe pentru reportajul cu ceara din urechile Ioanei Tufar.
Dublele campioane mondiale Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu (CS Universitatea Craiova), Anca Maroiu si Simona Deac au invins in sferturi Germania, cu 45-43, dar au fost intrecute in semifinale de Italia, cu 41-40.
Pe tabloul feminin desimpluvor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep. ... La ora transmiterii acestei stiri evolueaza Simona Halep.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Simona Halep, campioana castigurilor Cei mai buni jucatori romani de tenis, clasati in Top 200 ATP si WTA, la simplu si la dublu, au castigat in 2013 premii totale in valoare de 4,34 de milioane de dolari, suma ce reprezinta un record pentru Romania in ultimii 15 ani.
Simona Halep a devenit prima jucatoare de tenis din Romania care ajunge in semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe germanca Sabine Lisicki cu 6-4, 6-0, in doar 57 de minute de joc.
Simona Halep nu s-a mai aflat in afara podiumului din 16 februarie 2015, cand stat o saptamana pe locul 4, revenind in data de 23 februarie pe poziyia a treia.
Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Simona Halep va debuta cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe, caracterizat de sportivitate, flexibilitate si performanta de varf.
SIMONA DUMITRESCU, prima femeie din Romsnia care a participat la Maratonul de la Polul Nord 2017, a cucerit locul II si Medalia de Argint. ... SIMONA DUMITRESCU a intrecut-o pe campioana la maraton Kit Ching Yiu (Hong Kong), participanta la J.O.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a anunttat, miercuri, ca are un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joace la turneul de la Roland Garros, care va incepe luni.
google-analytics.com