Cautare

403 de rezultate pentru "simona harag" (2.73 secunde)
Simona Halep o invinge categoric pe Sharapova (Autor: Marius Doroftei) Simona Halep a scapat de cosmarul Sharapova si a obtinut prima victorie din cariera impotriva rusoaicei.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul WTA de la Shenzhen (China), sambata, dupa ce a invins-o in finala pe Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.
Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in turul secund la Australian Open, la capatul unei partide cu emotii. ... Dupa ce in primul set nu a intrat in ritmul partidei decat pe final, in mansa secunda Simona a calcat stramb si s-a accidentat.
Ion Tiriac SPUNE TOTUL despre Simona Halep: ... Omul de afaceri s-a referit si la Simona Halep si la performantele uriase pe care le are. - Simona Halep e un fenomen anormal.
Simona Uddin de la magazinul Mayuri din Capitala (cu produse indiene), situat pe Stefan cel Mare, nr. ... In principiu, ma refer la bijuterii si articole vestimentare, plus accesorii si decoratiuni indiene", ne-a spus Simona Uddin.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
La targul Piata Taraneasca si Mester(esti), Nicoleta Simona Vaduva a adus obiecte de ceramica pictate: ... "De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta, dar si semnele de carte pictate si canile pictate cu zodii!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
La aceasta editie am venit si cu tricouri pictate (gen ii), cu aplicatii originale de pe ii vechi, facute de o prietena de-a mea, Rodica, si pictate de mine", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere.
Simona Gherghe este in culmea fericirii. ... Simona Gherghe are motive adevarate de fericire. ... Simona Gherghe prezinta Acces direct, o emisiune axata pe actualitatea de zi cu zi, in care vedetele sunt oamenii obisnuiti, cu problemele, bucuriile, grijile si intamplarile lor iesite din comun.
El locuieste in Spania de 30 de ani, si timp de 7 zile a pictat tabloul cu Simona. ... - M-a impresionat enorm Simona Halep, iar ea face ca lumea sa afle ca avem valori, trebuie sa o sprijinim pana la capat.
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a marturisit, intr-un interviu, ca a avut probleme de sanatate din pricina unui gest...banal: ... Simona Gherghe spune ca a avut probleme cardiace si ca si-a dat organismul peste cap. ... Sunt minciuni!", a declarat Simona.
Joi, 2 iulie, la restaurantul Zucchero din Bucuresti, a avut loc o noua conferinta "TRAIESTE SANATOS CU SIMONA" cu tema:
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Conferinta Traieste Sanatos sustinuta de Simona Dragomir va avea loc joi, 23 iunie, incepand cu orele 18:30, la Aida Bistro, gazda deja cunoscuta a evenimentelor anterioare. ... de la Antena 1 si Traieste Sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy. In plus, Simona Dragomir a adaugat:
Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 8) si Simona Halep vor fi adversare in turul doi al turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 220.000.
google-analytics.com