Cautare

403 de rezultate pentru "simona harag" (2.74 secunde)
Simona Halep - Venus Williams e capul de afis Simona Halep - Venus Williams este capul de afis al turului 3 de la Australian Open.
Organizatorii au anunțat ora meciului dintre Simona Halep si Serena Williams, considerata de specialisti drept adevarata finala a competiției de la Melbourne.
cani de sezon, sticle de vin sfesnice", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. ... Urmatorul targ la care voi participa va fi intre 25 - 27 aprilie", a adaugat Nicoleta Simona Vaduva.
Simona Ciff, psiholog clinician, afirma ca in Romania se vorbeste mult despre stres, insa nu se vorbeste despre SOLUTII. ... Oamenii pot face ceva, afirma Simona Ciff. In acest scop, drd Simona Ciff a demarat un proiect in care pune la dispozitia oricui informatii PRACTICE care tin de sanatatea mintala.
Roxana Iliescu a participat recent la conferinta sustinuta de binecunoscuta realizatoare Simona Dragomir, pe tema "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema "Copii sanatosi, parinti isteti", ce a avutloc la restaurantul Zucchero din Capitala.
Recent, s-a desfasurat conferinta "Traieste Sanatos cu Simona", editia "Mama si copilul". ... Simona Vladareanu, medic primar neonatolog, sef sectie neonatologie, Spitalul Universitar de Urgenta Elias au fost utile pentru viitoarele mame. ... Conferintele Traieste sanatos cu Simona sunt concepute pentru a raspunde direct nevoilor participantilor.
Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi. ... A primit steagul comunitatii Simona a fost invitata sa danseze cu aromanii si n-a ezitat s-o faca. ... Simona a luat simbolul si a dansat cu el.
Simona Gherghe este mai indragostita ca niciodata si, de cateva luni, este nedespartita de Razvan Sandulescu.
Am iubit-o, am adorat-o, am pretuit-o pe Simona Catrina. ... Simona avea bucuria de a impartasi cu ceilalti la ziarul National. Pe Alice o invidiez pentru ca nu o puteai desparti de Simona.
Marile lor probleme sunt insa lipsa materialelor si numarul mare de copii din grupe", a declarat Simona Dragan, directoarea unei gradinite particulare din Craiova, care si-a deschis portile in 2003.
"Prin Acordul Cadru semnat la 26 ianuarie, ADR-urile vor prelua atributiile privind gestionarea fondurilor alocate prin Programul Operational Regional, la nivel regional, iar Ministerul Integrarii Europene, ca autoritate de management, va asigura monitorizarea si controlul atributiilor delegate, urmarirea folosirii fondurilor in scopurile pentru care au fost alocate, in vederea implementarii Programului", a declarat Simona Covrescu, expert relatii cu publicul in cadrul ADR S-V Oltenia.
De aceea, afacerile în domeniul dermato-cosmetologiei cresc vazând cu ochii. Ianosi SRL si-a început activitatea în primavara lui 2007, cu doar doi angajati, care erau si asociatii firmei, Simona si Gabriel Ianosi, medici de meserie.
De aceea, afacerile în domeniul dermato-cosmetologiei cresc vazând cu ochii. Ianosi SRL si-a început activitatea în primavara lui 2007, cu doar doi angajati, care erau si asociatii firmei, Simona si Gabriel Ianosi, medici de meserie.
Simona, campioana la Nurnberg! Petkovic - Halep 3-6, 3-6 Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 58 WTA, a castigat, sambata, turneul de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii in valoare totala de 235.000 de dolari.
"TRUCURI MURDARE" Folosite de Sharapova pentru a castiga meciul cu SIMONA HALEP Jurnalistii de la Daily Mail au publicat un amplu articol despre performanta SIMONEI HALEP de la Roland Garros. ... SIMONA HALEP. Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, SIMONA HALEP ar fi trebuit sa fie castigatoarea:
Simona Halep i-a convins pe cei de la Dedeman sa construiasca un teren de tenis la fiecare nou magazin deschis Jucatoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este complet refacuta din punct de vedere fizic si pregatita pentru "sezonul american", unde va incerca sa-si apere punctele pentru a se mentine in topul WTA.
Simona Halep, inclusa intr-o competitie a celor mai frumose jucatoare de tenis din lume Un sondaj aparut pe site-ul tennisworldusa.org o plaseaza pe Simona Halep intr-o companie selecta: ... Desi a pierdut locul 2 in clasamentul WTA, Simona Halep ramane in centrul atentiei in presa internationala.
Simona Halep redevine numarul 3 mondial, dupa castigarea turneului de la Dubai.
Am retrogradat din grupa mondiala Rezultatele zilei Simona Halep - Angelique Kerber 2-6, 2-6 Monica Niculescu - Andrea Petkovici 6-0, 6-7, 3-5 Victorie pentru Andrea Petkovici, 6-3 in decisiv, iar Germania castiga meciul cu Romania. ... Simona Halep a pierdut meciul la Fed Cup.
Urcare uriasa pentru Halep in clasament dupa ce a triumfat la Madrid Simona Halep a triumfat pentru a doua oara consecutiv la competitia de la Madrid, dupa un turneu excelent.Gratie acestei victorii, Simona a primit 1.000 de puncte in clasamentul WTA.
google-analytics.com