Cautare

412 de rezultate pentru "simona chitac" (2.69 secunde)
Simona Halep, campioana castigurilor Cei mai buni jucatori romani de tenis, clasati in Top 200 ATP si WTA, la simplu si la dublu, au castigat in 2013 premii totale in valoare de 4,34 de milioane de dolari, suma ce reprezinta un record pentru Romania in ultimii 15 ani.
Simona Halep a devenit prima jucatoare de tenis din Romania care ajunge in semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe germanca Sabine Lisicki cu 6-4, 6-0, in doar 57 de minute de joc.
Simona Halep nu s-a mai aflat in afara podiumului din 16 februarie 2015, cand stat o saptamana pe locul 4, revenind in data de 23 februarie pe poziyia a treia.
Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Simona Halep va debuta cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe, caracterizat de sportivitate, flexibilitate si performanta de varf.
SIMONA DUMITRESCU, prima femeie din Romsnia care a participat la Maratonul de la Polul Nord 2017, a cucerit locul II si Medalia de Argint. ... SIMONA DUMITRESCU a intrecut-o pe campioana la maraton Kit Ching Yiu (Hong Kong), participanta la J.O.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a anunttat, miercuri, ca are un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joace la turneul de la Roland Garros, care va incepe luni.
Dupa ce wowbiz.ro a dezvaluit, in exclusivitate, idila dintre Simona Gherghe si Razvan Sandulescu, prezentatoarea tv a postat pe contul ei de facebook o fotografie in care apare cu fostul ziarist si actualul consultant politic.
Dupa ce a innebunit toata tara cu cei "2 nebuni" ai sai, Simona Nae vrea sa depaseasca toate barierele muzicale! ... Simona Nae a fost invitata in studioul radioului, impreuna cu chitaristul ei Alex unde au interpretat live imnul.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Daniela Crudu, Simona Trasca si Madalina Pamfile, saltate de Politie intr-un dosar de prostitutie De lux, chiar de mare lux, daca printre prestatoare se vor regasi si starletele care prin nuri si prostie fac deliciul noptilor albe ale telespectatorilor consumatori de entertaniment cu bulina rosie.
Conferinta Traieste Sanatos cu Simona Dragomir, tema: ... Klodian Hazizi, medici stomatologi de la Denttaglio Clinic, a incheiat Simona Dragomir. Speakerii evenimentului vor fi:
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
Simona Tivadar, medic specialist in diabet si boli de nutritie.
Simona Ciff, psiholog clinician, a lansat pe blogul Top Psy. ... Psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale, Simona Cif transmite un mesaj incurajator cu sloganul "Fii propriul psiholog!":
Simona Ciff, psiholog clinician, a postat pe blogul top-psy.ro un articol cu titlul: ... In finalul articolului, Simona Ciff adreseaza doua intrebari si o urare: ... Cu drag, Simona
Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul. ... de la Antena 1 si Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy.
Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul".
Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah.
Pe 8 februarie, la ora 18.00, Simona Dragomir impreuna cu invitatii ei isi asteapta publicul pentru a le transmite sfaturi practice pentru o viata sanatoasa si frumoasa.
Simona Halep a revenit de la Australian Open. Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale Australian Open de Alize Cornet, scor 4-6, 6-3, 4-6.
google-analytics.com