Cautare

3996 de rezultate pentru "silaghi dan" (3.26 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres:
Calin Popescu Tariceanu, aflat intr-o vizita de o zi la Satu Mare pentru a sustine candidatura social-democratului ex-liberal Ovidiu Silaghi , a acceptat propunerea facuta de prim-vicepresedintele liberalilor satmareni, Adrian Stef (cumantul lui Ovidiu Silaghi), de a se inscrie in organizatia municipala Satu Mare.
La data de 23.05.2012, Marcel Sampetru i-a cerut lui Vlad Mihai sa-i furnizeze date si informatii despre Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, in contextul unor discutii (interceptari ambientale audio-video) privitoare la numirea ca sef de Cabinet al acestuia a lui Remus Span (fost ofiter de Informatii, a lucrat la Ministerul de Interne, DNA, de unde a fost dat afara), persoana aflata in anturajul celor doi (Marcel Sampetru si Vlad Mihia).
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
Ministrul pentru Turism, Ovidiu Silaghi, a enumerat cu ocazia unei convocari la Palatul Victoria problemele cu care se confrunta litoralul romanesc.
Al doilea sezon estival trait din fotoliul de conducere al Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale a trecut pe langa Silaghi ca si cand nu ar fi reprezentat nici un punct de interes in agenda sa ministeriala.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Asa a fost si la Targu Jiu, a fost pana in ziua alegerilor, dupa aia nu l-a mai vazut nimeni, il mai cautau niste bieti oameni ca sa ii ceara banii pe care a promis ca-i da, insa aici la Satu Mare cred ca lumea e mai putin naiva si nu se asteapta chiar sa le dea "domnu’ Dan" niste bani sau nu mai stiu ce da el, ca el da orice, nu are nicio problema, asfalt, de toate!
Astfel, potrivit declaratiilor facute de Ovidiu Silaghi, Ministrul pentru IMM, cu ocazia lansarii ghidurilor necesare in obtinerea banilor de la UE, s-a reusit dublarea sumelor alocate pentru investitiile mici, precum si majorarea sumelor alocate pentru investitii mari, de la 26 de milioane de euro, la 31,6 milioane de euro.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului. ... Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
La eveniment au participat reprezentanti ai unor ministere, ministrul IMM, Ovidiu Silaghi, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania - Donato Chiarini, reprezentanti din partea Ministerului Economiei si Finantelor, Ministerului Muncii, Administratiei Publice etc.
Ministrul pentru IMM-uri, turism, comert si profesii liberale, Ovidiu Silaghi, a declarat ca Romania nu este in situatia de a pierde fonduri europene, deoarece negocierile sunt in curs, iar la acest capitol cel mai bine stau Austria si Romania.
La randul sau, Mihai Daraban a evidentiat bunele relatii de colaborare intre Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale si CCINA, tinand cont si de faptul ca Silaghi este presedintele unei camere de comert teritoriale din Romania.
La randul sau, Mihai Daraban a evidentiat bunele relatii de colaborare intre Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale si CCINA, tinand cont si de faptul ca Silaghi este presedintele unei camere de comert teritoriale din Romania.
De la Bucuresti la Constanta circulam intins, dar pe o singura cale Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi inaugureaza Autostrada Soarelui joi dimineata.
Copilaria lui Dan C. ... Aceasta este, pe scurt, povestea nespusa pana acum a lui Dan C. ... Asa cum se intampla si cu unele personaje din romane, pustiul Dan C. ... Viata de mahala Este de ani buni in centrul atentiei in calitatea sa de critic literar, insa Dan C.
Cel care se autointituleaza presedintele PNUR-CD se numeste Dan Roata, are 25 de ani si locuieste in Basarabi.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
O noua "afacere" politico-economica a regimului Basescu Cumpararea Oltchim, alta cacealma a la Dan Diaconescu Castigarea de catre Dan Diaconescu a licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim reprezinta punctul culminant al unui scenariu politic - cu implicatii economice imprevizibile - pus la cale de oamenii regimului Basescu in tentativa de a reduce forta electorala a USL.
google-analytics.com