Cautare

683 de rezultate pentru "show" (3.03 secunde)
Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat. ... Fiecare dintre cele doua show-uri din weekend va dura trei ore, promit organizatorii.
Elefantii promit un show plin de energie frumoasa, la Bucharest Craft Beer Festival, asa ca trompa sus!
BRomania este cunoscut publicului din Romania datorita vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, show-ului de la Sala Palatului din primavara aceestui an (cu peste 3500 de spectatori), un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.
Imi doresc sa fac un spectacol, unul bun, one man show, sa fiu sanatos, sa-mi iau carnetul de sofer. ... Acel one man show nu l-am facut, nu a venit timpul inca, se va intampla atunci cand trebuie sa se intample.
Manole a castigat finala show-ului ProTV Finala UITE CINE DANSEAZÄ‚!
cu SERGIU CIOIU - One Man Show. ... - One Man Show si cu lansarea CDului cu acelasi nume ce cuprinde texte dupa poeziile lui Marin Sorescu, dar si a dublului album Cioiu canta Mandy.
The Prodigy este una din cele mai de succes formatii de muzica electronica din toate timpurile, care sustine cele mai grandioase show-uri din lume, cu piese cunoscute precum Smack my Bitch Up, Firestarter sau Baby's Got a Temper.
Totodata, Sergiu Cioiu va sustine un recital, cu participarea exceptionala a binecunoscutelor vedete ale muzicii ussoare romanesti, Pompilia Stoian, Stela Enache si Silvia Dumitrescu Vor fi prezentti numerosi reprezentanti din show-biz, colegi de breasla, actori, muzicieni, interpreti, compozitori, prieteni dragi ai artistului.
Show-ul a fost unul atent pregatit, pe parcursul caruia cei prezenti au ascultat nu mai putin de 28 piese live, atat de pe noul album, cat si piese lansate de-a lungul timpului.
un show de zile mari, concurente motivate si dornice sa impresioneze publicul si antrenori pregatiti pentru un spectacol memorabil. ... In deschiderea show-ului difuzat de Pro TV vineri seara, cele 4 finaliste au interpretat melodia Amazing Grace, momentul reprezentand un omagiu adus Regelui Mihai I.
Soulfly revine in Romania pentru un show de Brazilian Thrash Metal autentic. ... Cu cinci albume la activ, olandezii promit un show fantastic la propriu la Metalhead Meeting.
Atmosfera a fost intretinuta de acesti interpreti care au creat un show de anvergura. Am remarcat o colectie de vinuri de toate gusturile - nobile si rare din podgoria Urlati, dar si un show gastronimic life, unde cunoscuti maestri bucatari s-au intrecut in preparate sofisticate, unele din bucataria moleculara.
La evenimentul care va fi moderat de celebrul actor al Nationalului bucurestean, Eugen Cristea (Marian Stere a facut parte din echipa emisiunii Feriti-va de magarus, TVR prezentata de actor), si-au anuntat prezenta numerosi interpreti, reprezentanti din show-biz, colegi de breasla ai cantauorului, colaboratori, prieteni dragi ai protagonistilor:
Show-ul, organizat in parteneriat cu LIDL si powered by KISS FM, promite sa fie unul de referinta, iar Delia este artista care definitiveaza lista invitatilor speciali alaturi de care The Motans va interpreta piese devenite celebre imediat dupa lansare.
Aici, scriitorul Dan Silviiu Boerescu sustine in fiecare zi de marti un show live cu carti si gustari certificate Bucatarescu.
Delia e prima care se incumeta sa faca un astfel de show. ... Conceptul drive-in inseamna ca participantii la eveniment vor urmari show-ul din masinile personale.
Documentare cu tigani americani si cocalarismul dezvoltat peste ocean, documentare cu bisnitari, reality-show-uri despre tot felul de ciudati, reality-show-uri despre puscariasi, filme despre camionagii si taietori de lemne si asa mai departe.
Recent, reprezentanti ai presei, dar si personalitati din lumea politica, artistica si a show-biz-ului au avut ocazia sa descopere singura oaza balineza din sud-estul Europei, Bali Spa Cornu.
De unde dai, Dumnezeu iti da!, a spus artista aseara, in emisiunea lui Dan Capatos, XtraNight Show. "Mai dati si voi, nu fiti chitre!", le indeamna Oana pe bloggeritele fashioniste si pe vedetele din show-biz-ul romanesc.
In cadrul emisiunii Marius Tuca Show (partea a 3-a), dr. Mihaela Bilic a facut mai multe recomandari si observatii, dintre care gandul.info a spicuit cateva, si pe care le puteti citi in continuare.
google-analytics.com