Cautare

683 de rezultate pentru "show" (7.43 secunde)
Pe langa spectacolul deja anuntat (14 martie, ora 20.00, Sala Palatului) trupa Lord Of The Dance va mai sustine inca un show, in aceeasi zi, de la ora 16.00, la cererea publicului.
Freestyle SHOW: AFO cu Vali Umbra (voce), Big Blunt (chitara/voce), Dan Basu (visuals) si Cretu (tobe), un live act in formula completa, imbinat cu freestyle, unul dintre show-urile must-see din Romania lui 2014!
"S-a dorit un gen de show Best-Of, asa ca vom canta cele mai cunoscute piese Jethro Tull, piese din 1969 si pana in prezent.
Raluca Zenga a facut furori recent la Bonton, in cadrul evenimentului Fashion Days by Doina Levinta, trei zile de show dedicate modei.
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"! ... Show must go on!
Artista le pregateste fanilor o productie grandioasa, un nou concept de show care va lasa inca o data publicul cu respiratia taiata. ... Vino pe 25 si 26 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, sa traiesti aievea frumusetea unica a unui show marca Loredana!
Show-ul se anunta a fi un spectacol de zile mari in cadrul caruia vor urca pe scena alaturi de JerryCo invitati precum Proconsul, Simona Nae, The dAdA, Mario V, OvP, Liry si Dj-ul Liviu Netu. ... Va puteti anunta prezenta la show aici:
Trecerea in 2015 va fi marcata printr-un tun de lumina lansat catre cer, urmat de un show impresionant de artificii.
Concerte sustinute de zeci de artisti, printre care Smiley, Loredana, Delia si Alex Velea, spectacole de dans si efecte speciale vor anima Piata Constitutiei la petrecerea de Revelion organizata de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcata printr-un show de lumini si focuri de artificii.
Acompaniat de trupa sa, in prima parte a show-ului de la Sala Palatului, Toto Cutugno a fost plin de energie, fara sa-si arate deloc varsta. ... In cea de-a doua parte, artistul italian a fost acompaniat de Orchestra Simfonica Bucuresti, promitand la finalul show-ului ca va reveni in Romania.
Participantii vor asista la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru.
Show-ul Rhythm Of The Dance - ce reprezinta in intreaga lume un fenomen, a atras inca de la debut milioane de fani si a marcat o noua era in divertismentul irlandez!
Incepand cu aceasta primavara, Circul Globus are in repertoriu un nou spectacol:GLOBUS SHOW. Sambata, 30 mai, si duminica 31 mai 2015 puteti participa la acest spectacol de circ antrenant, plin de voie buna.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Revine pe sticla in show-ul Te cunosc de undeva, unde a fost deliciul publicului cu transformarile pe care le-a avut.
Make-up artistul cu studii la Hollywood a transformat si in acest an numeroase vedete de Revelion pentru show-ul Antenei 1. ... Pregatirea ei dureaza si o luna de zile, iar aplicarea pentru show-ul de televiziune undeva la 3 - 4 ore.
Pentru show-ul din 6 martie, el vine impreuna cu trupa pe care a construit-o in ultimii doi ani â€" Zoli TOTH Project - si va prezenta un nou concept artistic, COCOON.
Asta a fost prima impresie pe care Laura Bretan (13 ani) a lasat-o cand a pasit pe scena show-ului Romanii au talent (PRO TV).
Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, sa ii distreze pe spectatorii romani, cu mega show-ul Sex and Love, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul sau.
Show-ul a fost 100% live, full band, cu momente amuzante, dar si energice sau sensibile si emotionante, cu invitati speciali artistii cei mai mari ai Romaniei. ... In deschiderea show-ului, artistii Global Records Vanotek, Yanka si Nicoleta Nuca au bucurat spectatorii veniti la eveniment.
google-analytics.com