Cautare

683 de rezultate pentru "show" (3.34 secunde)
Virgil Iantu, proaspat reintors pe micul ecran cu un super game show care va incepe din 17 aprilie la TVR 2, ne-a marturisit ce inseamna Sarbatorile Pascale si cum petrec el si familia sa frumoasa, de Paste, anul acesta.
Colegii sai au povestit emotionati momentele petrecute impreuna la filmarea unui reality show. ... Primul episod al reality-show-ului a fost difuzat sambata seara pe postul național de televiziune.
SHOW-ul incepe la 20:30 la ProTV! ... SHOW-ul incepe de la 20:30 la ProTV! Pep: nu ma supar daca luam bataie la Bucuresti!
In marile orase ale tarii vor fi organizate super-show-uri;
In marile orase ale tarii vor fi organizate super-show-uri;
Jim Henson, este papusarul care a avut un urias succes cu Muppet Show. ... Premiera show-ului a avut loc la data de 10 Noiembrie 1969, in Statele Unite.
Mergeti in stanga jos pe difuzor - Click dreapta - Recording devices - Click dreapta pe microfonul activ -Show Disabled Devices - Click dreapta pe microfonul activ - Show Disconnected Devices - Click dreapta pe Stereo Mix - Enable - Apply - Ok 2.
Setea pentru blues de calitate este la fel de puternica cum a fost intotdeauna iar muzicienii incredibili ai lui John fac din fiecare show o experienta reala.
Dupa ce Taxi a deschis show-ul din 2006 al lui Seal la Bucuresti, Dan Teodorescu si colegii sai au fost alesi din nou de managementul artistului britanic pentru a sustine un recital ce va prefata concertul de pe 27 noiembrie 2012.
Cel de-al treilea spectacol va avea loc pe 15 decembrie 2012 si se adauga listei lungi de show-uri ale artistului desfasurate de-a lungul timpului in luna decembrie. ... Un om de show, prin definitie, Stefan Banica transforma concertele de Craciun in adevarate spectacole cu muzica, dans, costume si lumini.
No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat, Robin S, Delia si Animal X vor sustine un show incendiar, gazduit de MC George Vintila.
Pentru a completa show-ul Mandinga in 2013, Muneer va aduce o extindere a repertoriului, adaugand si accente R&B concertelor Mandinga. ... Veti vedea acum un show Mandinga cu si mai multa energie pe scena", declara Muneer.
Trupa F.O.X a fost desemnata oficial de managementul Depeche Mode pentru a canta in deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher il vor sustine primava aceasta la Bucuresti.
Conceptul show-ului este dinamic si interactiv, publicul avand ocazia de a canta si a sustine pulsul muzical. ... Prezenta fermecatoare, vocile tinere si catifelate, show-ul unic atrag un public tot mai numeros.
Loreen pregateste un show deosebit pentru editia din acest an a Eurovisionului, interpretand atat piesa care i-a adus victoria anul trecut, super-hit-ul ‘Euphoria‘, cat si cel mai recent single.
Va astept pe toti la concerte unde, alaturi de trupa mea, voi face show-uri live spectaculoase!" Orasele turneului de promovare a albumului "POVESTEA MEA" Bucuresti 22-iunie;
Personajele povestii s-au reunit in scena la ultima piesa a recitalului, pentru un final la cote inalte, in care fostii concurenti de la Vocea Romaniei au demonstrat inca o data ca nu sunt doar niste voci foarte bune, ci niste oameni de show completi, dansul si spectacolul fiindu-le foarte la indemana.
Enervat ca Vladau nu e de fel prea stilat, asa cum cere scenariul productiei, Bote l-a acuzat ca boicoteaza show-ul.
Din show nu au lipsit melodiile You Are So Beautiful, Fire It Up si N’oubliez Jamais, aplaudate indelung de public.
Carnavalul a continuat, reprezentantii fiecarui club oferind un spectacol celor prezenti in Piateta Cazino, fie ca a fost vorba despre dans, jonglerii sau minirecitalul unor vedete precum Antonia, invitata de unul din cluburi sa participe la acest show.
google-analytics.com