Cautare

683 de rezultate pentru "show" (8.00 secunde)
Emisiunile "Teo Show" cu Teo Trandafir si "Pe gustul tau" cu Simona Patruleasa au fost concepute exact in aceasta idee si vor fi difuzate in 30 de judete ale tarii. ... Producatoarea show-ului este Andreea Godeanu, care se afla alaturi de Teo inca de la inceputuri.
Sambata, 10 octombrie 2009 10:00 - Deschiderea expozitiei 10:30 Conferinta de presa 13:00-14:30 Renault Sport Show 1 14:30-18:00 Parada locala, carnaval, ride and drive, curse de karting, sesiuni de autografe 18:00-19:40 Renault Sport Show 2 21:00 Inchiderea zonei expozitionale Duminica, 11 octombrie 2009 10:00 Deschiderea zonei expozitionale 11:00-13:00 Parada locala, carnaval, sesiuni de autografe 13:00-14:30 Renault Sport Show 3 14:30-14:45 Extragerea castigatorului tombolei Renault F1 Roadshow 14:45-15:30 - Ride and drive, animatii, simulatoare F1 18:00 Inchiderea zonei expozitionale.
Dar, show-ul e asigurat (ca talk nu mai e de mult). ... Departamentele de stiri tv au fost setate pentru doi ani electorali in formate de nesfarsite talk-show-uri politice, pentru ca pe acolo veneau banii partidelor.
Au fost prezentate o serie de materiale video in care atat persoane publice, cat si oameni obisnuiti si-au spus parerea despre emisiunea Cronica Carcotasilor si despre ce a insemnat acest show in cei 11 ani de existenta si de ce ar trebui sa continue sau nu.
"Odata ce acumuleaza un capital de imagine, cu bani si influenta, eroii show-urilor tv il pot folosi in sfera politica cu toate ca personajele mondene mediatizate in cadrul show-urilor de televiziune nu au avut ca scop, in general, intrarea in lumea politica", a spus la RFI sociologul Vasile Dancu.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
reprezentam o alternativa si difuzam o varietate de productii â€" reality-show-uri, stiri, seriale, emisiuni de divertisment. ... Este un show cu mare potential, in care dramatismul va creste odata cu eliminarile succesive ale concurentilor.
"AeroNautic Show", spectacol la inaltime pe Lacul Morii Sambata, 21 septembrie, Asociatia Aeronautica Romana si Agentia de Parasutism, organizeaza cea de-a IV-a editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice "AeroNautic Show - Lacul Morii Bucuresti".
Gadget show, pe stil american. ... Consumer Electronics Show: 10-13 ianuarie (Las Vegas). Din avalansa de electronice si gadget-uri care sunt dezvaluite in aceste zile se vor trasa tendintele acestui an, vom sti la ce sa ne asteptam la raft, in retail-ul din acest an.
Dupa show-ul exploziv sustinut in vara acestui an, la a doua editie Control Day Out, londonezii O.Children revin in Romania in plin turneu de promovare a noului album, Apnea. ... Show-ul de la Bucuresti va fi deschis de trupa clujeana Lights Out!
Show-ul Depeche Mode de la Viena s-a desfasurat cu casa inchisa, cei 1500 de fani prezenti avand sansa de a asculta, in exclusivitate, piese de pe noul album Delta Machine a carui lansare este programata pentru saptamana aceasta in mai multe tari europene, inclusiv Romania.
Inaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sustine 34 de show-uri in 25 de tari din Europa, in fata a peste 1,5 milioane de fani.
Doar cateva ore ii mai despart pe fanii uneia dintre cele mai iubite trupe din lume de reintalnirea cu idolii sai, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher pregatind pentru cea de-a doua vizita in Romania peste 2 ore de muzica live intr-un show cu adevarat electrizant!
Ropote de aplauze, urale si mii de voci care cantau la unison refrenele pieselor preferate au completat perfect prestatia fara cusur a celor trei artisti, de la prima piesa, pana la ultimul moment al show-ului.
Vita de Vie este cea mai recenta confirmare in line-up-ul artistilor romani de la B’ESTFEST Summer Camp, trupa urmand a sustine pe data de 5 iulie un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutului album "Fenomental".
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
Tiamat, Vita de Vie cu un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutul album "Fenomental", 1000 Mods, Niste Baieti, Changing Skins.
Cei de la Lake of Tears au decis sa realizeze un DVD cu show-ul din cadrul METALHEAD MEETING 2013, ce va avea loc sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
Gala Show gasiti pe site-ul evenimentului (sau direct la intrare in ziele festivalului): ... Gala Show unde poti admira dansatoare din toata lumea, segmente de muzica live si o aparitie inedita a lui Electric Brother. ... Vino la workshopuri si la Gala Show, nu fii intimidata sa incerci ceva nou!"
Prezentat de Ciuc Premium, show-ul s-a desfasurat cu casa inchisa, miile de spectatori bucurandu-se de un show de exceptie al legendei britanice.
google-analytics.com