Cautare

17677 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii" (6.04 secunde)
Aniversarea a 18 ani de la infiintarea Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala, la Palatul Parlamentului, a fost din nou prilej pentru Ion Iliescu de a fi in prim-plan. Si de a fi, din nou, injurat.
Daca patronii firmelor aradene ce se ocupa de organizarea evenimentelor festive spun ca, din acest an, s-a constat o crestere a numarului celor care doresc sa-si organizeze nuntile in Ungaria, nu aceeasi bucurie se poate citi pe chipurile managerilor firmelor constantene cu acelasi profil de activitate.
Am ascultat mai toata ziua analisti politici, pe la diverse televiziuni, explicind mecanismul votului.
Din nefericire, moartea in patut este cel mai frecvent tip de moarte la bebelusii de peste o luna. De ce are loc moartea in patut? Nimeni nu stie de ce unii bebelusi mor asa.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc. Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika:
Oamenii de stiinta de la Centrul de cercetare al experientelor extracorporale din Los Angeles au efectuat un studiu asupra oamenilor care ar putea avea intalniri cu OZN-uri si cu extraterestri in timpul noptii, pentru a dovedi daca acestea sunt reale sau doar un produs al imaginatiei noastre.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Vreme racoroasa si instabila Vremea va fi racoroasa si in general instabila in majoritatea zonelor, pana in prima si de Pasti.
Treptat, scapam de canicula Va fi canicula si astazi, in special in zonele de campie din sud si vest. Pentru cei aflati la munte, vremea va deveni treptat instabila.
Metroul va circula pe toata durata noptii de Revelion la interval de 10 minute, respectiv de 20 de minute dupa ora 1.00.
Trezitul brusc in timpul noptii este un semn de la puterea divina ca trebuie sa faci schimbari. ... O parte a acestui process este sa fii constient de rolul tau!
Parcare gratuita in Bucuresti, pe timpul noptii, in intervalul orar 19:30 - 07:30. Aceasta este una dintre masurile prevazute intr-un proiect de hotarare pus in dezbatere publica de Primaria Capitalei. De asemenea, actul normativ stabileste si anumite tarife pentru exploatarea locurilor de parcare pe timpul zilei.
Program special al metrourilor, in noaptea de Inviere: pana la ora 1.00, garniturile vor circula la un interval de 10 minute; liniile de tramvai 1/10 si 41 vor functiona pe intreg parcursul noptii, transmite printr-un comunicat de presa Metrorex.
Sonetele sale alcatuiesc un cantonier petrarchist izvorit din sentimentele traite de poet vreme de 3-4 ani in prietenia sa cu un tinar blond si in dragostea fata de o doamna bruna (the dark Lady), persoane a caror identitate si azi incerta nu are relevanta in studiul de fata.
Sindromul obsesiv al atasamentului fata de pisici (un articol de Gabriela Porumboiu) publicat in www.eva.ro: Recent a fost identificata o noua boala cauzata de un virus care ii afecteaza nu doar pe posesorii de pisici, dar si pe cei din jurul lor.
Pe unul din posturile specializate in talk-show-uri nocturne care fac audienta la o parte a populatiei prin scandal si extravaganta a ideilor... nu mica mi-e mirarea de a o revedea pe doamna Bahmuteanu.
De ce suntem vizitati de OZN-uri? ... FARCAS) Exista numeroase fatete ale fenomenului OZN si multe tipuri de martori care prezinta propriile lor povesti extraordinare. De regula, acestea se pierd in potopul de rapoarte similare;
Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai infocati fani ai trupei sansa de a asculta, in premiera, noile creatii muzicale in cadrul unui concert exclusivist sustinut duminica seara in capitala Austriei.
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta. Premiera de anul acesta sunt trei remorchere care au intrat recent in Serviciul Fortelor Navale Romane.
In seara deschiderii oficiale a Salonului Auto de la Geneva, Opel a fost in centrul atentiei.
google-analytics.com