Cautare

17677 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii" (3.02 secunde)
Orice vis in care apar nuci este semn al unei situatii bune in materie de dragoste si bani. Daca visezi nuci un semn de prosperitate si implinire a nazuintelor tale. De asemenea, ti se anunta o calatorie fericita, plina de realizari.
De-a lungul celor 11 ani, Sunete a promovat artistii cei mai interesanti din cultura HIP-HOP. Drept urmare, dupa aventura electronica de la evenimentul trecut, din club Colectiv, trecem direct la aventura urbana cu evenimentul "UrbanoSUNETE", in data de 6 iunie, la Colectiv.
Evenimentul se va desfasura in perioada 21 - 24 septembrie, la Romaero Baneasa, locatie situata in zona de business a Bucurestiului - in imediata apropiere a aeroportului Aurel Vlaicu- un spatiu expozitional ce ofera multiple avantaje expozantilor si vizitatorilor.
Vineri, 10 noiembrie 2017, Loredana va sustine un mega show la Sala Palatului alaturi de trupa Agurida si de invitati speciali.
Trupa de improvizatie Obligo, indragita de public de peste 8 ani si apreciata in cadrul emisiunilor Romanii au Talent (Pro Tv) si IUmor (Antena 1), vine in fata publicului cu un concept unic pe piata show-urilor din Romania:
Intra sa vezi ce artist se imbraca in femeie pentru un show total la concerte! E barbat, dar arata bine si este extrem de sexy atunci cand se imbraca in femeie. ... Este vorba despre nimeni altul decat GEORGE, un impatimit al transformarilor in cadrul show-ului Te cunosc de undeva.
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro.
yogaesoteric.net In noaptea magica de Sanziene se deschid cerurile. Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare:
"Fabulos!", "Magnific!", "Perfect!" sunt doar cateva dintre cuvintele ce puteau fi auzite rostindu-se aseara de zecile de mii de fani prezenti in Piata Constitutiei din Bucuresti, dupa un show care, cu siguranta, va ramane in istorie:
OZN-uri la inceput de secol XX (Autor: ... FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga.
Semn de sanatate al economiei romanesti, leul a redevenit insemn national, incheirea tranzitiei economice, readucerea economiei romanesti la valori europene - au fost aprecierile presedintelui Basescu, ale premierului Tariceanu si ale guvernatorului BNR Mugur Isarescu, la momentul lansarii leului greu.
Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului, incepand cu orele 20.00, Teo, Vio si Costel dau startul la ras cu lacrimi in mega show-ul 100% pareri!
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Obiceiuri, traditii si superstitii populare romanesti de Sfintele Pasti. Traditii de Paste in Transilvania, Banat, Bucovina, Moldova Sarbatoarea Sfintelor Pasti este cea mai marita si solemna dintre sarbatorile anului, care aduce omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos.
Editia aniversara B’ESTFEST Summer Camp se apropie cu pasi repezi si promite trei zile si trei nopti de experienta, libertate totala si distractie pana la orele diminetii!
Manifestarile "Lumina de la Malul Marii", organizate de Primaria Mangalia si "Aldaco Film", au adus pe plaja si faleza din localitate cateva mii de localnici si turisti. Ca in fiecare an, manifestarea a cuprins concursul de incondeiat oua si slujba de Inviere de pe plaja.
In ajunul Anului Nou, 1970, cu putin inainte de miezul noptii, cu simtul datoriei mai puternic decat regretul ca nu poate participa la revelionul pentru schimbarea de prefix, sora medicala Doreen Kendall intra in Cowichan District Hospital (CDH) din Duncan (insula Vancouver, Columbia Britanica, din Canada), pentru schimbul care dura de la miezul noptii la opt dimineata.
Alerta de incendiu la un hotel din statiunea Mamaia! Zeci de turisti, printre care si copii, au fost evacuati de pompierii trimisi la fata locului. Alarma a pornit putin dupa miezul noptii.
Umor cat cuprinde in versuri si imagine, culoare, un pic de spirit latino si Columbia adusa in Romania printr-o poveste amuzanta.
vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunta reduceri spectaculoase pentru produse, de pana la 80%. Anul trecut, cu ocazia primei editii a Black Friday in Romania (un eveniment imprumutat de la americani) pe bloguri au aparut mai multe critici la adresa comerciantilor.
google-analytics.com