Cautare

17677 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii taraf2121121121212 1" (7.63 secunde)
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
Haluk Kurcer si-a inceput cariera profesionala in 1977, la Garanti Bank Turcia, iar astazi urmareste cu interes cifrele de audienta a televiziunii pe care o conduce. Jovial, mereu interesat de performanta, presedintele Kanal D, Haluk Kurcer, transmite o siguranta care cuprinde si angajatii Dogan Media International.
Depeche Mode, trupa care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului, va porni intr-un nou turneu european, cu o productie impresionanta, anuntandu-se astfel a fi evenimentul muzical al anului 2013!
Seara de miercuri, 15 mai, va ramane pentru totdeauna in memoria a 45.000 de spectatori: una dintre cele mai iubite trupe din istorie si un stadion intreg, plin de fani, s-au intalnit pentru mai bine de 2 ore intr-un spectacol care cu greu poate fi povestit!
Cei de la Lake of Tears au decis sa realizeze un DVD cu show-ul din cadrul METALHEAD MEETING 2013, ce va avea loc sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.
Trupa Roxette a sustinut aseara un concert plin de energie in cadrul Arenelor Romane, reusind sa incalzeasca sufletele miilor de fani ramasi in fata scenei dupa ploaia torentiala ce a cuprins Bucurestiul. Concertul face parte din turneul aniversar al trupei ce sarbatoreste astfel treizeci de ani de cariera.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului.
De obicei vara este anotimpul cel mai calm, politic si administrativ vorbind, cand si la nivel central, si la nivel local, lucrurile au o oarecare lentoare in a se derula.
DE CE IUBIM PASARILE? ... Cornelia Brebeanu) (crochiu) Un ianuarie tomnatic se rasfata printre crengille fara de strai ale salciilor. Nuduri, gandesc eu privind in departare, absenta, la barca scapata de imbratisarea malului, intinzandu-si silueta pe luciul apei, sub zvacvnirile repezi ale luntrasilor.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
Intalniri la Balea Lac si in Muntii Ciucas (Autor: ... FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
Ce audienta a facut Teo la intoarcerea in televiziune Teo Trandafir a ridicat audienta postului Kanal D cu cateva sute de mii de oameni.
Top Beauty Trade Show are loc in perioada 1-4 octombrie 2015 in Bucuresti la sediul Top Line: ... Cele mai cunoscute branduri cosmetice din lume lanseaza noutatile la TOP BEAUTY TRADE SHOW 2015:
Prin circul mediatic in cazul Nicolescu, PSD, PNL si PC fac zid impotriva justitiei' Premierul Emil Boc a acuzat PSD si PNL ca submineaza din nou credibilitatea Romaniei prin "circul mediatic" creat in jurul arestarii presedintelui CJ Arges Constantin Nicolescu, in momentul evaluarilor finale pentru aderarea la spatiul Schengen.
In perioada 1-7 decembrie, la Mangalia va avea loc prima editie a Targului de Cadouri "ExpoCallatis", la care vor participa circa 40 de firme din toata tara, alaturi de alte 8 din localitate.
Emisiunile "Teo Show" cu Teo Trandafir si "Pe gustul tau" cu Simona Patruleasa au fost concepute exact in aceasta idee si vor fi difuzate in 30 de judete ale tarii.
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi.
'Asistam la televizor in ultima vreme la o suita de "seriale" jurnalistice, care agita pana la punctul de fierbere opinia publica. ... Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri.
"O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
google-analytics.com