Cautare

17672 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii taraf2121121121212 1" (4.62 secunde)
Dupa ce a slujit ani la rand la Realitatea TV, al carei patron a fost arestat, jurnalistul Robert Turcescu schimba stapanul.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Scena pe care Depeche Mode va concerta peste doar doua zile la Bucuresti va avea un design special, unic in lume!
Printr-un eveniment exclusivist, s-a dat startul Top Beauty Trade Show 2015, cel mai important targ din industria frumusetii.
Atmosfera incendiara pe strazile din Londra - luni, dupa ce s-a aflat de nasterea mostenitorului tronului Marii Britanii. Actrita si regizoarea Delia Antal, stabilita de aproape 9 ani la Londra, a luat si ea pulsul evenimentului.
"Epopeea lui Boldea, un scenariu prost scris de serviciile secrete?" Epopeea lui Mihail Boldea care a fugit pentru a se intoarce tocmai din Congo si iesirile ciudate ale presedintelui Traian Basescu ne fac sa credem ca avem de-a face cu un scenariu prost, plasmuit de serviciile secrete, afirma analistul Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca, dupa ce si-a inceput mandatul "cu show-ul Hayssam", seful statului vrea sa-l termine cu "un show Boldea".
Cea de a doua editie a targului de produse de lux Luxury Show organizat recent de Romexpo in complexul sau expozitional din capitala s-a incheiat cu un bilant pozitiv, a aratat Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo.
Avioane SA nu figureaza pe lista societatilor prezente la Paris Air Show - Le Bourget si Singapore Airshow, desi directorul a calatorit acolo. ... În cele opt luni de directorat, Marin Stancu ar fi bifat deja deplasari in Franta, Israel, Japonia si Singapore.
TEO SHOW a debutat cu dreptul in prima zi a lunii februarie!
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Fanii Depeche Mode mai au doar o luna de asteptat pana la reintalnirea cu idolii lor in cadrul unuia dintre cele mai asteptate concerte ale anului! Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, show-ul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti.
Duminica seara, mii de romani au venit la Sala Palatului pentru a o vedea pe artista ce a fost desemnata ani de-a randul "Cea mai buna cantareata din Franta"!
Demis Roussos a concertat la Bucuresti pe 5 decembrie 2013, in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seara magica si un concert de neuitat. Fani din toate colturile lumii au venit la Bucuresti pentru a-si vedea idolul.
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show.
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
Barbierii este un concept de salon destinat exclusiv barbatilor si are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii. Frizeria relaxata este situata in centrul orasului Bucuresti, la 3 minute de Piata Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr.
INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. Publicul a ascultat si a cantat alaturi de artista piesele care au facut-o cunoscuta in intreaga lume, pe scene din Mexic, Statele Unite, Japonia, dar si Europa:
Top Beauty Trade Show 2016 este locul unde ne putem intalni, intre 29 septembrie si 2 octombrie, daca decideti sa va faceti un dar: sa va pretuiti frumusetea, asa cum meritati, sa aflati noutati din domeniu si sa va bucurati de reduceri.
McCartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, manageriata de mama si sora lui Sir Paul McCartney, prezinta in premiera in Romania, un show live interactiv, cu 4 schimburi complete de costume autentice, in ton cu muzica din fiecare perioada Beatles:
google-analytics.com