Cautare

17 de rezultate pentru "shades" (3.38 secunde)
Shades Beauty Lounge a demarat un eveniment inedit care si-a propus sa aduca in fata membrilor presei si a bloggerilor mame doua vedete, in persoana Monicai Iagar si a Roxanei Iliescu, ce au impartasit celor prezenti trucurile lor de beauty precum si felul in care reusesc sa imbine cariera de mama cu viata profesionala.
Shades Beauty Lounge din strada Lisabona, nr 11 si Mamicaurbana.ro organizeaza in curand un eveniment inedit, dedicat mamicilor, ce isi propune sa aduca in atentia invitatelor cele mai exclusiviste coafuri pentru perioada sarbatorilor.
In ultima perioada s-au produs multe schimbari la salonul Shades Beauty Lounge,dar scopul a ramas acelasi si anume sa oferim clientelor noastre servicii complete de infrumusetare.
Bom Bidi Bom s-a lansat recent si este inclusa pe coloana sonora a filmului Fifty Shades Darker. ... Piesele incluse pe coloana sonora a primului Fifty Shades of Grey au fost de un real succes in intrega lume:
Pentru ca e primavara puteti apela la diverse tratamente faciale la Shades Beauty Lounge din Strada Lisabona nr. ... Toate produsele folosite la Shades Beauty Lounge sunt din extracte naturale, plante crescute bio.
Profita acum de abonamente lunare pentru o podoaba capilara de invidiat, la Shades Beauty Lounge, intre 5 II 2013 - 5 IV 2013.
La Shades Beauty Lounge puteti beneficia pana la data de 1 aprilie de urmatoarele oferte:
Miercuri, 13.03.2013, la salonul Shades Beauty Lounge din Dorobanti a avut loc un eveniment destinat sa schimbe in bine viata unor femei din categorii sociale defavorizate.
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon.
Cristina Adina Dumitru, manichiurista la Shades Beauty Lounge de pe Dorobanti, ne recomanda tendinte in materie de manichiura anul acesta.
Salonul Shades beauty Lounge te asteapta in aceasta vara, cu pachete de infrumusetare la preturi peste care nu poti trece cu vederea:
Cu ocazia zilei de 8 martie, martisorul consta intr-un discount de 20% aplicabil la preturile de lista! Ziua de 8 Martie este recunoscuta pe intreg Mapamondul ca sarbatoarea internationala a femeii.
BRIGHT SHADES COLLECTION // Link http://we.tl/29lENp2L26 UltraTone - Noul aparat Ultratone Dreamshaper // Link http://we.tl/Qj4puPP6U7
In cinematografe, puteti vedea in curand filmul Fifty Shades Darker (Cincizeci de umbre intunecate), in regia lui James Foley. In distributie:
Marco&Seba au compus multe dintre cele mai cunoscute piese ale INNEI Sun is Up, Hot, Diggy Down, dar si pentru artisti internationali precum AKON Hypnotized si Nick Jonas si Nicki Minaj Bom Bidi Bom, inclusa pe coloana sonora a Fifty Shades Darker.
Ne gasiti online pe site-ul www.shades.ro si pe Facebook www.facebook.com/ShadesBeautyLounge Masajul clasic, numit si suedez dupa originea celui care l-a creat in forma actuala, suedezul Per Henrik Link, este cea mai populara forma de masaj in Europa si Statele Unite.
Bella este sa citesti literatura erotica precum trilogia Fifty Shades sau cartile scrise de Anais Nin, Erica Jong si Kate Holden.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com