Cautare

252 de rezultate pentru "shades beauty salon" (4.74 secunde)
Bookfest este cel mai important salon de carte din Romania si singurul eveniment al industriei editoriale care a reusit sa capete o dimensiune internationala marcanta.
Daca sunt sectii de terapie intensiva cu mai multe paturi intr-un singur salon, riscul de infectii nosocomiale creste in functie de numarul de paturi.
xxx Intr-un salon de frumusete: - Faceti-mi manichiura ca la Britney Spers, coafura ca a Angelinei Jolie si pedichiura ca la Naomi Campbell.
Ocupa-te pe indelete de tine si mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau gandeste-te la imbunatatirea garderobei.
La sectiunea "Scrietii domnului Dan Roata" putem fi martorii unor schimburi de idei foarte constructive, care ne face totusi sa ne intrebam foarte serios daca personajul acesta nu isi construieste laborioasa cariera politica dintr-un salon de la Palazu Mare.
In Paradisul deschis publicului de parlamentarul democrat, dotarile pornesc de la sezlonguri si toboganele cu apa si ajung la un hotel, un restaurant, un centru Spa, o sala de fitness, un salon de frumusete, saune umede sau uscate si sase piscine.
Dementul care isi petrece timpul trimitand mesaje obscene catre reprezentantii presei, jignind in stanga si-n dreapta sau agresand pe cei cu privirea mai limpede ar putea candida eventual doar pentru postura de sef de salon la un institut neuropsihiatric, nicidecum pentru Parlament.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost internata la Spitalul Militar Cluj-Napoca, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, ea fiind mutata, in 12 septembrie, dintr-un salon al Sectiei Neurologie intr-o rezerva de la Terapie Intensiva.
Am fost convins ca domnul Mircea Geoana, chiar daca nu este un cozeur de salon, poate fi un presedinte excelent pentru Romania, ca domnul Iohannis poate fi un premier excelent pentru Romania, ca are un proiect si il poate pune in practica.
A ramas s-o discute, in tot mai pustiul Salon al ambasadorilor de la Cotroceni, cu cine s-a mai nimerit. Trista situatie, dar binemeritata!
De ce nu alocam acesti bani pentru reabilitarea Maternitatii sau a vreunui salon? Ati vazut cum arata? De plantat pomi se pot ocupa si ONG-urile domnului Mitrica", a cerut Stoica.
De ce nu alocam acesti bani pentru reabilitarea Maternitatii sau a vreunui salon? Ati vazut cum arata? De plantat pomi se pot ocupa si ONG-urile domnului Mitrica", a cerut Stoica.
Urmatorul Salon de carte /din martie/, unde Romania va fi invitat de onoare, va saluta aceasta proximitate culturala", adauga documentul.
In alta ordine de idei, un salon special dedicat turismului in zona Marii Negre va fi organizat in cadrul Targului National de Turism, din perioada 6-9 aprilie.
In plus, de fiecare data cand un salon international este organizat intr-un sector care se afla la mai putin de doua ore de mers de "Casa Romaniei", societatea va organiza o colaborare, iar transportul va fi realizat cu autocarul.
Totodata, Allpin Center ofera, special pentru doamne, un salon de infrumusetare, dar si cosmetice. Ideea peretelui de alpinism a venit in conditiile in care marea este la doi pasi.
Gates isi va intampina oaspetii in resedinta sa, care se intinde pe 6.132 de metri patrati, cu vedere la Lacul Washington, si care este compusa din sapte dormitoare, sase bucatarii, 24 de bai, un salon de receptie si un estuar artificial plin cu somon si pastrav.
Ciocea a adaugat ca "intr-un astfel de salon funerar se intalnesc firme producatoare de sicrie, ornamente pentru sicrie, firme cu monumente funerare, cei ce comercializeaza automobile funerare, cei ce se ocupa cu sistematizarea cimitirelor, incinerare si alte servicii complementare".
Iar in aceasta categorie intra atat proprietarul unui salon de coafura, al unui restaurant sau al unui magazin de haine, cat si marile regii autonome care difuzeaza muzica.
Fiind un domeniu in care "se lucreaza cu omul", dupa cum spune administratorul salonului, angajatii trebuie sa fie orientati catre clienti - conteaza atat atitudinea, cat si modul in care se comporta cu clientii, mai ales ca, de multe ori, acestia din urma vin intr-un astfel de salon si pentru a se relaxa.
google-analytics.com