Cautare

252 de rezultate pentru "shades beauty salon" (2.55 secunde)
Dar nu te grabi sa-ti faci bagajele pana nu dai o raita si pe la magazine de beauty si in farmacii, sa-ti cumperi cele trebuincioase infrumusetarii.
De fiecare data cand vei veni la noi pentru sesiuni de beauty te intampinam cu migdale crude, goji, stafide, etc., si vei afla despre fiecare dintre ele care sunt beneficiile pentru tine.
Rasfatati vor fi si iubitorii de fashion si beauty, pentru ca la targ isi vor putea alege cadourile mult dorite de sarbatori de la standurile designerilor vestimentari, a celor care realizeaza manual bijuterii unicat sau a celor care aduc produse cosmetice bio, game variate de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franta si chiar si din Orientul Indepaartat.
Dupa ce a observat pe majoritatea blogurilor de beauty ca periajul uscat este la moda, Megan Willett de la businessinsider.com a facut un experiment pentru a vedea daca acest tratament de infrumusetare este benefic sau nu.
beauty-laura.ro / Reconstructia sanilor Pentru femei, care au depasit cancerul de san au cicatrici emotionale si psihice, iar dorinta de a se simti intregi, e foarte puternica.
Optimashop.ro - cel mai complex magazin online de health&beauty din Romania - reuneste incepand cu luna mai 2016 toate gamele dermato-cosmetice din portofoliu in spatiul Farmaciei Crisia-Farm, transformat intr-un veritabil showroom menit sa faciliteze clientilor atat experienta directa cu produsele cat si accesul la consultanta de specialitate.
Implantul de sprancene.rnIn compania unor parteneri de exceptie, Darius Stanese si Esteworld au pregatit invitatilor o adevarata experienta beauty, care a debutat cu varianta concentrata a ghidului implantului de sprancene si a continuat cu descoperirea manierei ideale de intretinere si machiere a sprancenelor post-implant, Mirela Dumitru - National Brow Artist Benefit Cosmetics, demonstrand de asemenea, cat de usor poate fi pusa in valoare forma sprancenelor cu ajutorul noilor produse de make-up concepute de catre specialistii apreciatului brand american.
Astazi, in cadrul Beauty District Stejarii, va fi lansata noua colectie de produse pentru manichiura si pedichiura CND SPA, un concept unic unde frumusetea si aromele plantelor se imbina cu stiinta CND.
Albumul The Beauty Diaries va fi lansat in aceasta toamna si va fi produs de NMC Productions. NAVI - Music & Shibari Show https://www.youtube.com/watch?v=NKKnkeQTDIY
Parasoftin te va ajuta sa pui piciorul in prag si sa elimini orice disconfort la nivelul talpilor.  Daca pana acum credeai ca ai nevoie de diverse tratamente profesionale scumpe, de vizite la saloanele de beauty sau de mai multe produse pentru a avea talpile picioarelor catifelate si ingrijite, acum ai la indemana un produs inovator care actioneaza in 60 - 90 minute si care te ajuta sa obtii efectul dorit dupa aproximativ 7 zile de la utilizare.
- In anul 1993, Anne Herbert si Margaret Paloma Pavel au publicat o carte pentru copii, intitulata Random Kindness and Senseless Acts of Beauty;
Stim ca frumusetea vine din interior, asa ca Georgeta Licsandru a povestit despre Beauty Help, un produs miraculos pentru mentinerea tineretii noastre.
Monini a sarbatorit recent frumusetea si feminitatea, alaturi de jurnaliste si bloggerite de beauty, la Restaurantul La Mama Ateneu. Claudia Vasilache, managing partner WMP:
---------- Material realizat in cadrul campaniei de informare si crestere a respectului de sine a femeilor Frumusetea la 40 de ani, proiect derulat in perioada martie 2015 " februarie 2016 de Russenart Communications in parteneriat cu Hebra Dermatologie, Pirifan Distribution, Metamorphosis Center, Jolidon, Beauty Boutique si pictorul Daniel Bulimar-Henciu.
Din experienta mea personala, raportez ca au fost vremuri cand eram beauty editor si acolo trebuia sa scriu in stilul revistei ELLE, pe blog sa scriu in stilul Mirunei Siminel si mai aveam un al treilea job care presupunea redactarea unor articole medicale informative, obiective, fara stil si-nflorituri.
Gloria Excelsis participa in acest week-end cu produse de beauty la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Dar, pentru ca m-ati intrebat, imi place mult filmul "American Beauty". Mi-a placut tot ce a facut Al Pacino si eu insumi am fost in situatia de a face un film la Hollywood.
Revenit in salon, Regele refuza, in continuare, sa semneze actul de abdicare (desi, intre timp, Petru Groza se laudase in fata Reginei cu un pistol pe care-l avea in haina, adus ca sa nu pateasca ca Antonescu, la 23 August).
In perioada 16-18 februarie a.c. la Complexul Expozitional Romexpo din capitala se va desfasura a treia editie a Salonului International de franciza- RoFrancize 2007.
Recent, frumoasa prezentatoare a postat pe pagina de Facebook doua fotografii cu un salon de nunti despre care scrie ca este asa cum viseaza ea.
google-analytics.com