Cautare

252 de rezultate pentru "shades beauty salon" (3.02 secunde)
In cadrul Hotelului Marshal Garden, a avut loc evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Siguranta, calitate si eficienta sunt elementele de mandrie ale acestei societati. 100% Made in Italy. Produsele prezentate in cadrul Italian Beauty & Care Day: - B e C Natura:
Fiorenza Pellicani, Export Manager la firma Giufra srl, a participat recent la Italian Beauty & Care Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden.
Parintii vor primi toate noutatile si informatiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialisti din aceste domenii, spune Adela Diaconu.
Aceste premii au deja o traditie si sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii precum muzica, artele, campaniile sociale si umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media.
Intitulati "Beauty and the Geek", pantaloni incorporeaza in partea de sus a materialului accesorii functionale precum tastatura, mouse si difuzoare, noteaza Daily Mail.
Pentru a obtine cel mai reusit portret, se poate folosi functia Beauty Face. Accesul la cele doua camere se poate face fara a debloca ecranul.
Si, in plus, la inceput de an, va lansa si o revista de beauty. Ii uram insanatosire grabnica, iar sarbatoarea de Craciun sa ii aduca un cadou mult visat.
Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty, in care LaLa Girls dezvaluie secrete din ritualul lor de frumusete, dar nici paginile de timp liber din care puteti afla preferintele fiecarui membru al trupei in materie de carti, filme, muzica, vacante, sport sau shopping.
Specialist Feng-Shui Cristina Groza, DecoFlora, Organo Gold Coffee, Domeniile Ostrov, Bordellos, Houston Dental Clinic, Charme d‘Orient, Open Sound, Manasra Sweets, Vatra Neamului restaurant, Casa Panciu, Ayurveda Luxury Spa, Chic Room Studio, Beauty Water Q10, DNB - p.r.n.
De la producatorul Viorel Panait, regizorul George Calin, echipa Beauty Make Up Artistry si Bogdana, ce s-au intercut pe sine in a respecta intocmai influentele nomade, echipa de hair styling Helen Studio condusa de Elena Oseaca, ce a impletit maiastru parul manechinelor, Ana Parvan, ce a realizat special pentru aceasta colectie, incaltamintea, uneori din aceleasi material ca ale rochiilor, si pana la echipa ce a realizat scenotehnica condusa de Sica Gradisteanu si nu in ultimul rand responsabilul IT si imagine Alexandru Panait.
Sambata, 7 iunie, personalitati ale vietii publice alaturi de cunoscuti bolggeri de parenting si beauty, au avut ocazia sa descopere un univers al aormelor si armoniei - Universul Caffeol.
Recent, cunoscuti bloggeri de parenting si beauty impreuna cu familiile acestora, au avut ocazia sa descopere la Ploiesti, alaturi de indragita cantareata Nico, un univers al aromelor si armoniei- Universul Coffeol.
Revista este o conceptie internationala care promoveaza succesul actritelor de la HOLLYWOOD, dar si din intreaga lume, destinata succesului si feminitatii, contine multe secrete despre viata celebritatilor de la Hollywood, fashion, life style, beauty, medicina, decoratiuni, travel si alte sfaturi de frumusete.
Premiul i-a fost inmanat producatorului Rhythm Of The Dance de catre actorii Stefanie Powers - cunoscuta pentru serialul TV Hart to Hart si Michael York - actor englez a carui voce nareaza povestea filmului Sleeping Beauty aparut in anul 2014.
Prima tema abordata de Dana Savuica in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
fashion and beauty. Toti cei prezenti au aflat secrete de stil, cum sa interpreteze corect dress-code-ul si care este atitudinea pe care o afisam in societate.
Probati, testati si daca nu va puteti hotari, Irina Stanescu, beauty editor al revistei Ioana, va va consilia pentru alegerea tinutei potrivite.
Probati, testati si daca nu va puteti hotari, Irina Stanescu, beauty editor al revistei Ioana, va va consilia pentru alegerea tinutei potrivite.
google-analytics.com