Cautare

171 de rezultate pentru "sexy" (3.23 secunde)
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
Ea trebuia sa fie cea mai SEXY jucatoare de fotbal a lumii in 2012... s-a lasat de sport ca sa pozeze GOALA :) Jessica Szohr are 26 de ani si este unul dintre cele mai noi prezente sexy din Sports Illustrated.
Unica prezinta cele mai sexy sotii si iubite de fotbalisti. Shakira este de ceva timp iubita spaniolului Gerard Pique.
Cea mai BOGATA fata din Formula 1, Tamara Ecclestone a realizat primul pictorial SEXY Tamara, fiica boss-ului din Formula 1, este una dintre fetele frumoase din paddock.
Cea mai sexy jucatoare din tenis a pozat GOALA! Vezi cat de bine arata fiica unui savant si a unui toxicolog Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Cea mai SEXY halterofila din lume! Ridica TONE de greutati si arata fenomenal! Internetul o adora! Numele ei e Samantha Wright si are 22 de ani.
Vezi topul celor mai sexy 100 de neveste de fotbalisti din lume! Revista britanica Nuts a selectat 100 de sotii de fotbalisti din intreaga lume si si-a pus cititorii sa voteze.
Sexy impresara nu se mai afiseaza cu frizura "palmier", caci de acum o vedem numai cu parul intins cu placa.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
Andreea Balan este cea mai SEXY craciunita din Romania Andreea Balan stie ca este sexy si profita maxim de acest lucru.
Noul model sexy Sports Illustrated Americana Kelly Rohrbach a fost incoronata modelul anului 2015, dupa ce a strans suficiente voturi sa o invinga pe Erin Heatherton. ... http://www.jurnalul24.ro/galerie-noul-model-sexy-sports-illustrated/
Imbracata intr-o rochie lunga, neagra, din dantela, mulata, cu un decolteu adanc si cu multa piele la vedere, Iuliana Tudor a fost extrem de sexy.
Ii plac lenjeria sexy, atmosfera romantica, lumanarile parfumate si cauta, poate nu asa de acerb, dar sigur, perfectiunea in dormitor. ... Este cel mai sexy semn al zodiacului european si emana o carisma pe cat de profunda, pe atat de intunecata.
Burcin detine mai multe afaceri in Constanta, printre care si un sexy-club in zona veche si este cel care s-a autodenuntat ca ar fi dat o spaga de 20.000 euro lui Constantin Babus.
Potrivit AP insa, sondajele de opinie releva ca popularitatea presedintelui a scazut in ultimele saptamani, "in parte din cauza modului in care este perceputa public Elena Udrea". Pana la urma, Elena Udrea nu este o bomba-sexy: este doar bomba cu ceas care il spulbera pe Basescu.
Ea are calitati fizice indiscutabile, are 34 de ani si este o femeie sexy.
Daniela a castigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din Romania" (inaltime: ... a devenit in scurt timp una dintre cele mai bine platite animatoare locale si castiga pana la 600 de Euro pentru o seara de coregrafie sexy si striptease.
Iata ce doctorita sexy au! Cine ar vedea banca lui Chelsea la un meci, ar putea crede ca printre jucatori si membrii staffului, s-a strecurat un fotomodel.
Doua surori gemene, cei mai sexy piloti din NASCAR Le cheama Angela si Amber Cope si sunt piloti profesionisti in faimoasa competitie americana de curse, NASCAR.
Olena Samburska, extrema blonda si sexy de la CSM Targoviste, se da in vant dupa mamaliguta cu branza si smantana Blonda ucraineana Olena Samburska (23 de ani), de la CSM Targoviste, e considerata cea mai frumoasa straniera din liga de baschet.
google-analytics.com