Cautare

424 de rezultate pentru "sex" (3.21 secunde)
Azi recunosc, cu neprefacuta umilinta, ca aceasta interogatie de o simplitate si evidenta tulburatoare si care ii imboldeste pe atatia, milioane, in adevar, in totala egalitate de varsta, sex sau culoare a pielii, mie nu mi-⁠a facut, ca sa zic asa, niciodata o prea mare impresie!
Nolan a precizat ca el crede ca avem de-a face totusi cu un indigen din zona chiliana, de sex masculin, care a trait probabil in secolul trecut.
aproape 60% din mortile in patut li se intampla bebelusilor de sex masculin; •nasterea prematura (inainte de 37 de saptamani);
HotNews.ro informeaza: Care sunt efectele adverse ale curelor de slabire? Cum este influentat psihicul uman de comportamentul alimentar? Psihoterapeutul Mirela Zivari, specialist in psihoterapie rational emotiva, s-a aflat in redactia HotNews.ro si a discutat online cu cititorii.
Numerele pare, guvernate de principiul feminin, pasiv, atrag personalitati de acelasi tip (dar nu neaparat de sex feminin!). Datorita atmosferei linistite si primitoare, aceste locuinte sunt mai potrivite pentru odihna si relaxare, decat pentru actiune.
Acestea vor fi cazate separat in camere, in raport de sex, varsta, stare de sanatate, situatie juridica, natura infractiunii, precum si de alte cerinte legale, de ordine interioara sau de siguranta.
Factori de riscSus Colectionarea compulsiva poate afecta pe oricine, indiferent de varsta, sex sau statut economic. Incidenta acestei afectiuni nu este cunoscuta.
Studiul demonstreaza de asemenea  cum rezultatele acestor tensiuni variaza in functie de tara, sex, grupuri de varsta si nivel de educatie.” Campionii Mondiali in protectia solara In ciuda factorilor geografici, climatici si educationali, acest studiu derulat in 23 de tari dezvaluie cativa campioni in protectia solara si prevenirea cancerului de piele si atentioneaza  asupra catorva tari care au ramas in urma la acest capitol.    Cand au fost chestionati cu privire la obiceiurile de protectie solara, un numar surprinzator de 34% din populatia greaca a declarat ca se protejeaza pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, urmati indeaproape de Chile (33%) si Australia (32%).
In ambele cazuri, psihopatul analizeaza constant utilitatea potentiala a unui individ - ca sursa de bani, putere, sex sau influenta.
Apare la 1-5% din populatia generala, fiind mai frecventa la barbatii peste 40 ani (sex ratio 3:1), mai ales din clasa sociala medie.
Daca doresti sa folosesti aceasta metoda pentru contraceptie naturala, din clipa in care apare primul firicel de mucus fertil (mucusul cremos si albus de ou) esti considerata fertila si trebuie sa folosesti o alta metoda contraceptiva (nu hormonala) sau sa te abtii de la sex.
Testosteronul scazut (hipogonadism de sex masculin) si alte probleme hormonale se pot datora mai multor cauze. Defecte ale canalelor care transporta spermatozoizii.
Oamenii inca nu s-au desprins de primitivism si salbaticie, sunt stapaniti de instincte animalice, pun pe prim plan necesitatile vietii si interesele personale (bogatie, functii, putere, sex, sanatate etc.).
Christopher Ryan si Cacilda Jetha, in cartea lor Sex at Dawn, sustin ca oamenii au evoluat sa fie mamiferele cele mai active sexual de pe glob, iar ca in era pre-agriculturala, acestia traiau in comunitati egalitariste si promiscue.
Am facut sex in sufragerie si pe urma m-a pupat o jumatate de ora. El a plecat la concert pe la 7 (pm, nota Lorena).
Intr-un alt vis, s-a vazut intr-un hangar imens, de cel putin 100 metri lungime, cu pereti din zidarie si metal, in care erau insirate mii de incubatoare, clopote de sticla sprijinite pe picioare, iar in fiecare incubator erau fetusi de sex feminin.
Chiar si cuvantul iele inseamna, la origine, pur si simplu, ele, adica persoane de sex feminin. Istoricul Nicolae Densusianu (1846-1911) a adunat o multime de legende si credinte populare, printr-un numar impresionant de chestionare raspandite in toate regiunile locuite de romani.
Oamenii inca nu s-au desprins de primitivism si salbaticie, sunt stapaniti de instincte animalice, pun pe prim-plan necesitatile vietii si interesele personale (bogatie, functii, putere, sex, sanatate etc.).
Bai, baieti de orice sex, iesiti la miting ca Luluta are nevoie de ajutor, nu de alta, dar ministrul Justitiei s-a hotarat sa-i traga scaunul de sub fund.
Raportat la nivel de sex, cei mai multi clienti sunt femeile, in proportie de 60%. - Exista un studiu faimos in lumea stiintifica care face o legatura directa intre consumul de ciocolata dintr-o tara si numarul premiilor Nobel.
google-analytics.com