Cautare

424 de rezultate pentru "sex" (2.89 secunde)
"Sex nebun cu SRI si DIICOT". ... Sigur, nu este deloc exclus ca, in atat de mult timp, unele fete, care faceau sex pe bani sau pentru a castiga concursul de Miss sau, si mai rau, pentru a fi promovate in politica, sa fi ajuns mamici.
Abuzurile lui Nastase din 2000-2004 au fost intrecute cu varf si indesat de abuzurile administratiei Basescu, autorul unei adevarate Kama Sutra de sex cu democratia si legea.
In perioada 27-28 noiembrie, persoanele de sex feminin care doresc sa munceasca in strainatate se pot inscrie in banca de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca.
Zona Moldova detine suprematia in privinta depozitelor bancare Persoanele de sex masculin declara in masura mai mare decat cele de sex feminin ca au depus bani in banca in cursul anului 2009:
Calzedonia UOMO Noah Mills, de pe platourile "Sex & The City 2" la testiamonial pentru Calzedonia Uomo. ... A debutat in lumea filmului anul trecut in "Sex&The City 2", unde interpreta rolul noului iubit - copil al devoratoarei de barbati Samantha.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
De ce femeile prefera barbatii cu aspect viril, iar barbatii femeile slabe si delicate Timpul petrecut pe internet poate afecta nu doar somnul si modul de a comunica al unei persoane, ci poate influenta si gusturile sale in ceea ce priveste atractivitatea persoanelor de sex opus, se arata intr-un studiu recent.
Adolescentii au un nou mod de a face sex Adolescentii americani implicati in relatii amoroase obisnuiesc tot mai des sa faca schimb de parole (de mail, de Messenger, de Facebook, etc), pentru a-si demonstra astfel dragostea pe care le-o poarta partenerilor.
In general nu le place sa faca sex", a declarat cercetatorul. ... • Femeile cu sanii precum portocalele isi cunosc foarte bine scopurile Aceste urmase ale Evei sunt pline de incredere in fortele proprii, isi cunosc obiectivele insa sunt foarte putin interesate de sex.
Acesta este un manual astrologic despre sex. Cu ajutorul acestui ghid vei putea cunoaste mai bine atat propria personalitate sexuala, cat si pe cea a partenerului.
Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, sa ii distreze pe spectatorii romani, cu mega show-ul Sex and Love, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul sau.
Raspunsurile nu sunt atat de simple precum s-ar astepta multi dintre cei care cred ca daca un barbat are parte de sex, mancare buna si libertate din partea unei femei, are tot ce isi doreste.
Probabilitatea imbolnavirii partenerului sanatos creste daca persoana infectata are leziuni/rani (chiar si minore) in cavitatea bucala, daca ejaculeaza in gura celuilalt sau daca cel care primeste sex oral are deja o alta infectie de tip BTS.
Modul in care ne manifestam sexual, influentat de prima experienta intima Circumstantele in care o persoana isi pierde virginitatea sunt importante pentru dezvoltarea sa de mai tarziu si, mai important, ii influenteaza viata intima pentru tot restul vietii, potrivit unui studiu aparut in publicatia Journal of Sex and Marital Therapy.
Autismul afecteaza mai mult indivizii de sex masculin si de aceea majoritatea cercetarilor se concentreaza asupra acestora. ... Acest studiu important ne va ajuta sa intelegem felul in care boala difera de la un sex la altul.
Bella Ellwood-Clayton, antropolog sexual si autoarea cartii Sex Drive: ... - In plus, vizionarea filmelor cu teme erotice, precum The Last Seduction, Betty Blue, Secretary, Sex and Lucia iti pot stimula satisfactia sexuala.
Desi pare ca s-au despartit pentru ca "avem prioritati diferite", "ne-am casatorit prea devreme", "nu mai e barbatul de care m-am indragostit", tot ce spun aceste motive este de fapt ca "nu mai facem destul sex" sau ca "pasiunea in dormitor s-a stins".
Cercetarea a aratat ca, in cazul in care faceau sex de doua ori pe saptamana, 82% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 35 si 39 de ani ramaneau insarcinate in maxim un an, fata de 86% din femeile cu varste cuprinse intre 27 si 34 de ani.
Daca nu mai manifesta interes sa faca sex cu tine pe o perioada lunga (mai mult de trei luni) inseamna ca este satisfacut sexual de altcineva.
google-analytics.com