Cautare

424 de rezultate pentru "sex" (3.94 secunde)
Noua tendinta in randul femeilor din Japonia care ii pune pe barbati pe jar Aproape jumatate dintre tinerile din Japonia cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani se declara dezinteresate de sex sau chiar il dispretuiesc, dupa cum arata un studiu recent citat de The Guardian.
Exista o dorinta profunda sa faceti sex iar discutiile profunde lipsesc cu desavarsire. ... Exista o dorinta emotionala puternica, dorinta de iubire fiind mult mai puternica decat dorinta de a face sex. - Doriti sa petreceti timp de calitate impreuna in afara timpului pe care-l petreceti facand sex.
Ceea ce nu se stie este faptul ca, in functie de sex, aceste aglomerari se gasesc in locuri diferite din creier. La aproape 90% dintre bolnavii de sex masculin, ele se gasesc in hipotalamus, o arie centrala care controleaza, printre altele, foamea si sexul.
Daca nu e Elodia, cu siguranta va aparea un alt caz absolut senzational. Moarte, sex... ... moarte, sex, fotbal si chiar speranta.
Sex-shop-urile ofera o gama cat se poate de variata".
Aceasta a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si pe presedintele Ferenc Csaba Asztalos cu privire la componenta grupurilor parlamentare ale UDMR de la Camera Deputatilor si Senat din care nu face parte nici un parlamentar de sex feminin.
A fost un sex-simbol al filmelor cu adolescenti in anii 2000, insa acuma a ajuns o epava. Operatiile estetice numeroase si curele de slabire au facut-o pe Tara Reid sa arate ca un schelet, fiind de nerecunoscut.
A fost un sex-simbol al filmelor cu adolescenti in anii 2000, insa acuma a ajuns o epava. Operatiile estetice numeroase si curele de slabire au facut-o pe Tara Reid sa arate ca un schelet, fiind de nerecunoscut.
Marile iubiri nu au nimic comun cu masinile de sex de astazi, care spun: ... Astea sunt marile iubiri, nu masinile de sex de astazi, care spun:
Leul sensibil, Balanta emotionala, amandoi nebuni dupa sex. ... Cu cei nascuti sub semnul Rac, vei forma un cuplu simpatic si, ulterior, o casnicie ideala a caror certuri vor finaliza mereu cu o partida de sex nebun.
Al treilea lucru este ca in momentul in care stabiliti o relatie cu o persoana de sex opus - in general, de sex opus - e bine sa va faceti amandoi un examen de bilant.
Ei pot fi opusi prin sexul biologic (numiti heterosexuali) sau de acelasi sex (homosexuali) - dragoste de familie, manifestata intre membrii unei familii. ... La fel prezenta acestui sentiment indica gingasia gesturilor, sarutul, atingeri ale partilor corporale intime, cea mai intima forma fiind exprimata prin sex.
Am ajuns de la a face sex odata pe saptamana, lucru care se intampla inaintea aparitiei copilului, la o partida de sex la cateva luni, ca mai apoi la un act sexual pe an.
Colica renala apare frecvent la persoane cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani, in special cele de sex masculin, existand un raport de incidenta pe sexe stabilit la 3:1 fata de persoanele de sex feminin.
Un barbat si o femeie, ambii de 31 de ani, au cazut in gol, de la o inaltime de 12 metri, in timp ce faceau sex intr-o cetate istorica, de pe o insula turistica.
Daca homosexualitatea este rezultatul unei foste incarnari intr-o fiinta de sex opus celui din viata actuala? Este posibil, avand in vedere ca de multe ori subiectii aflati sub efectul regresiei hipnotice povestesc despre viata imediat anterioare ca din perspectiva unei persoane de sex diferit.
• Starea de sanatate a populatiei din Romania, inregistrata in anul 2016 La nivelul anului 2016, 70,5% din populatia de 16 ani si peste considera ca detine o stare de sanatate buna sau foarte buna (76,0 % dintre persoanele de sex masculin, respectiv 65,4% dintre cele de sex feminin), iar 29,5% este de parere ca starea de sanatate este satisfacatoare, rea sau foarte rea.
- Daca pisica este cuminte sau daca doarme, vei avea noroc in raporturile cu persoanele de sex opus. ... -Daca pisica este cuminte sau daca doarme, vei avea noroc in raporturile cu persoanele de sex opus.
si-a cautat (nu am spus gasit!) alinarea in bratele unei doamne dragute si binevoitoare, evident subalterna, cu sot si copil in dotare, subtirica (si la trup, dar si la minte, altfel nu pot intelege hotararea de a intra intr-o asemenea poveste), dornica de sex clandestin, trait prin camere de hotel.
Adevaratul motiv pentru care Lindsay era foarte suparata de "vizita" hotilor este disparitia unei inregistrari cu Lohan facand sex, plus un set de fotografii compromitatoare.
google-analytics.com