Cautare

424 de rezultate pentru "sex" (3.75 secunde)
Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "sifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine.
Referendumul poate ca ar fi trecut si PNL s-ar fi pozitionat de partea familiei traditionale, ceea ce, in perspectiva alegerilor viitoare, ar fi fost un imens avantaj, stiindu-se ca, in ciuda caderii referendumului, romanii sunt in majoritate impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex!
Se ingroasa randurile somerilor Fata de luna decembrie 2007, numarul somerilor a inregistrat o crestere atat la persoanele de sex masculin, cat si la cele de sex feminin astfel: cu 149 de persoane in cazul persoanelor de sex masculin si cu 134 in cazul persoanelor de sex feminin.
Se ingroasa randurile somerilor Fata de luna decembrie 2007, numarul somerilor a inregistrat o crestere atat la persoanele de sex masculin, cat si la cele de sex feminin astfel: cu 149 de persoane in cazul persoanelor de sex masculin si cu 134 in cazul persoanelor de sex feminin.
Astfel, femeile raman nesatisfacute, iar partidele de sex nu contribuie neaparat la o viata sanatoasa nici fizic, nici in relatie.
Hai sa facem sex - de Valentin Krasnogorov, se va juca pe 18 si 30 aprilie La Scena, in regia: ... Ce stiti despre adevarata nevoie de sex? Vorbiti despre sex, dar, de fapt, tanjiti dupa iubire si caldura".
Ce se intampla daca faci sex prea rar Sexul este mai mult decat o activitate care te ajuta sa iti mentii echilibrul hormonal. ... Afla ce se intampla daca faci sex prea rar.
Printre cele mai grave probleme de care poti avea parte in urma unei partide de sex anal se numara urmatoarele: ... Bolile cu transmitere sexuala Mai comune decat fistulele anale sunt BTS-urile care se pot transmite si in urma unei partide de sex anal.
Nivelul de testosteron al barbatilor creste in medie cu 8% in apropierea femeilor, indiferent daca persoana de sex opus este considerata atragatoare sau nu, arata un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Groningen, Olanda. ... Cauzele pentru care acestia nu vor sa faca sex sunt multiple.
Este vorba despre visele cu si despre sex, mai ales cele in care partenerul nu este iubitul sau persoana pentru care avem o atractie aparte. Poate ca si tu ai crezut pana acum ca atunci cand visezi ca faci sex cu cineva inseamna ca asta iti doresti in realitate.
Legatura dintre dependenta de sex si dementa In general, hipersexualitatea este generata si de derapaje psihologice. ... cum se lasa sedusi barbatii si femeile Dependenta de sex poate fi regasita atat la barbati, cat si la femei. Oricine poate deveni dependent de sex.
Rac â€" sub protectia permanenta a Racului Chiar si atunci cand vorbim despre sex, Racii au o atitudine foarte protectoare, fiind animati de dorinta de a aduce placere celorlalti.
Daca nu pot sa faca sex intr-o camera de cinci stele si asternuturi de satin, atunci nu mai fac deloc. ... Iar daca il suni ca sa faceti sex prin telefon, este al tau pentru totdeauna.
Despre legiferarea parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex. ... Pe agenda publica din Romania a reaparut, de curand, tema legiferarii parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex, un subiect deosebit de sensibil in lumea intreaga.
Asta inseamna ca ar trebui sa evitati sa faceti sex cu cateva zile inainte de ovulatie, deoarece spermatozoizii pot trai pana la 3 zile.
277 Interzicerea sau echivalarea unor forme de convietuire cu casatoria (1) Este interzisa casatoria dintre persoane de acelasi sex. (2) Casatoriile dintre persoane de acelasi sex incheiate sau contractate in strainatate fie de cetateni romani, fie de cetateni straini nu sunt recunoscute in Romania.
Sex in vis/ visarea lucida Visarea lucida este o stare in care cel care viseaza devine constient de visul sau, fara ca somnul sa fie interrupt.
Sex cu fostul I se poate intampla oricui sa viseze o partida nebuneasca de sex cu fostul iubit. ... Sex la birou Gandul unui sex la birou este excitant, nu-i asa? ... O orgie O partida de sex cu mai multi parteneri reprezinta o dorinta sexuala ascunsa.
Atunci cand studentii sfarsesc prin a-i cere sfatul cu privire la probleme legate de sex, el realizeaza ca nimeni n-a intreprins o cercetare clinica serioasa, care sa poata conferi raspunsuri credibile la astfel de intrebari.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
google-analytics.com