Cautare

5530 de rezultate pentru "scoli sanitare acreditate in constanta" (3.17 secunde)
Apostol Andrei" sustine ca actualul ministru al Sanatatii este cel mai potrivit pentru aceasta functie Liberalul explica faptul ca gafele facute de ministrul Mircea Cinteza nu au fost atit de mari incit sa provoace un soc puternic in sistemul de sanatate.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. ... In acest context apar si primele informatii despre existenta unui spital la Calarasi.
Proiectul de Hotarare de Guvern privind nivelul alocatiilor de hrana pentru consumurile colective din unitatile sanitare publice a fost lansat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii.
Peste 800 de furnizori de servicii medicale au incheiat contracte cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj in vederea finantarii. Si in acest an, cele mai mari fonduri vor reveni spitalelor care au semnat contractele sub rezerva unor suplimentari ale fondurilor la rectificarea bugetara din toamna.
O norma privind siguranta alimentelor, recent publicata in "Monitorul Oficial", stabileste procedurile la importul si exportul de produse alimentare de origine non-animala supuse supravegherii si controlului pentru siguranta alimentelor. Norma acorda Autoritatii o putere foarte mare in controlul a tot ce misca pe piata in domeniu.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie.
Dezvoltatorii privati din domeniul medical vor construi sau reabilita, in urmatorii ani, 43 de spitale, clinici si cabinete private, conform Raportului Spitalelor si Clinicilor, realizat de compania IBC Focus, preluat de catre BankNews, care citeaza NewsIn.
Deocamdata, propunerea este în stadiul de proiect, dar investitorii imobiliari ar trebui sa se familiarizeze cu ea. ... Acestea constau în spatiu pentru odihna;
Deocamdata, propunerea este în stadiul de proiect, dar investitorii imobiliari ar trebui sa se familiarizeze cu ea. ... Acestea constau în spatiu pentru odihna;
"SISTEMUL MEDICAL NECESITA TERAPIE DE URGENTA" In ultima perioada au avut loc proteste ale medicilor. Motivul este subfinantarea sistemului de sanatate - veniturile sunt mici in raport cu volumul de munca, din spitale lipsesc dotari, echipamente medicale de baza si medicamentele de urgenta.
Odata cu integrarea in Uniunea Europeana se preconizeaza schimbari majore si in activitatea scolilor de soferi. ... Scumpirile sunt insa justificate, in opinia reprezentantilor scolilor auto constantene, avand in vedere investitiile de mii de euro pe care vor fi nevoiti sa le faca pentru a respecta standardele europene impuse.
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
Marius Diaconescu) - Continuare - La interventia Romaniei, sultanul a recunoscut vlahii ca minoritate in imperiu A doua jumatate a secolului al XIX-lea a fost marcata de numeroase conflicte regionale, in conditiile rascoalelor sau a razboaielor antiotomane.
Aproximativ 30 de manageri de scoli nu au depus proiecte pentru programul de granturi de dezvoltare scolara initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Nu vor fi deschise santiere noi in scoli, ci vor fi continuate lucrarile de constructii deschise deja. ... Asta inseamna ca noi vom avea grija in continuare de finantare, iar dumneavoastra cu constructorii sa tineti acelasi ritm pe care il tineti in momentul de fata", a declarat premierul.
Astfel, cu ocazia workshop-ului Dremel, organizat in acest an in locatia Energiea din Bucuresti, divizia de scule electrice Bosch a anuntat oficial lansarea "Clubului de Bricolaj Dremel", un proiect menit sa promoveze conceptul de DIY (do-it-yourself) in randul copiilor din gradinitele, scolile si liceele care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel.
Civilizatia Atlanta Primele referinte cunoscute la Atlantida se afla in dialogurile lui Platon Timaios si Critias, scrise in 360 i.Hr. ... Timaios si Critias relateaza faptul ca un preot egiptean i-ar fi spus lui Solon intr-o calatorie a acestuia in Egipt.
Violenta in scoli, o realitate pe care nu o putem nega. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Revin in atentia dumneavoastra cu o problema care isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult in societate, iar de cativa ani si in scoala, violenta.
Orele de religie - nu daca, ci ce La noi nimic nu se discuta, nimic nu se dezbate, orice subiect se frange in doua si se cheltuieste pe sudalme.
google-analytics.com