Cautare

5530 de rezultate pentru "scoli sanitare acreditate in constanta" (2.67 secunde)
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Prefectul Danut Culetu s-a intors cu vesti bune de la intalnirea cu ministrii si premierul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in Capitala.
Magda Marincovici) Autoritatile sanitare franceze vorbesc despre 18 femei cu proteze mamare care au dezvoltat o forma rara de cancer Expertii Institutului National al Cancerului din Franta, sesizati de autoritatile sanitare, au stabilit o legatura intre implantul mamar si o forma de cancer al sistemului limfatic, scrie Le Figaro in editia online.
De doua saptamani furnizorii de medicamente si materiale sanitare au hotarat sa nu mai aprovizioneze spitalele pana nu le sunt platite restantele, unele mai vechi de un an. Din momentul in care au dat aceasta declaratie, au devenit oaia neagra a Romaniei, fiind imbracati in haina intregului dezastru sanitar.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Educatia sanitara si educatia rutiera esentiale pentru dezvoltarea copiilor ", pe care o puteti citi in continuare.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi. ... Cum-necum, romanii si-au votat ieri viitoarea garnitura parlamentara iar cei care s-au ostenit sa se deplaseze la sectii spera, in mod evident, ca noii alesi sa se aplece cu interes asupra problemelor natiei in viitorii patru ani.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment. ... Astfel, dintr-un total de 627 de firme din judetul Constanta care au intrat, de la inceputul anului si pana la 31 mai a.
Semnalul de alarma tras de Consiliul de Concurenta referitor la instalarea Internetului in scolile romanesti a provocat valuri la nivelul factorilor decizionali ai Romtelecom, care au decis atat limpezirea situatiei, dar au determinat si anumite medii sa recunoasca faptul ca au gresit atunci cand s-au grabit sa arate cu degetul catre operatorul de telefonie.
Senatorul Viorel Arcas l-a interpelat in Senat pe Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
Angina, paduchi si scabie in gradinite, scoli si licee Cauza?
anunta lansarea proiectului Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o finantare nerambursabila in valoare de 145.351,70 euro.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
google-analytics.com