Cautare

2657 de rezultate pentru "scandal electoral" (3.33 secunde)
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. Sora regizorului, Iolanda, a contestat in instanta testamentul lasat de acesta dupa ce toata averea a fost trecuta pe numele sotiei.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Au facut matreata si au inceput sa se scarpine a scandal. ... iar PRM-ul nefacand scandal...
Doi barbati au ajuns la sectia de Politie in urma unui scandal petrecut in noaptea de sambata spre duminica in apropierea campusului studentesc din orasul Galati. Al treilea barbat implicat in scandal a ajuns la spital
Doi craioveni au fost amendati aseara dupa ce au facut scandal in urma unui accident rutier. ... Cristinel Nitu si amicul sau, pasager in Volkswagen, au facut scandal, motiv pentru care au fost amendati cu cate 300 de lei.
El a reiterat faptul ca PUR si PSD au incheiat un protocol electoral care da ambelor partide posibilitatea sa actioneze din punct de vedere politic.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Sambata, in fata Salii Sporturilor din Targoviste, la un miting electoral, presedintele PSD, care si-a facut aparitia pe ritmurile slagarului a€žEsti tot ce am eua€œ al trupei Directia 5, a fost prezentat de gazde drept a€žfiul Damboviteia€œ.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta. ... Echipa PSD+PUR a fost insotita in turneul electoral de trupele Voltaj si Directia 5.
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a acreditat la Biroul Electoral Central (BEC) 18 observatori care vor monitoriza desfasurarea procesului electoral din Romania, a informat, ieri, vicepresedintele BEC, Vicentiu Victor Pasca.
In mediul rural, APD a constatat lipsa de organizare, slaba instruire a membrilor birourilor sectiilor de votare, dar, in special, “o suspecta si ilegala implicare a unor reprezentanti si autoritatilor locale in derularea procesului electoral in ziua votarii“.
Liderii grupurilor parlamentare au stabilit ieri numarul de membri in Comisia pentru Codul electoral, in functie de algoritmul politic.
Liberalii si-au prezentat propunerile privind revizuirea Codului Electoral, sustinand introducerea votului uninominal, reformarea actualei Autoritatii Electorale Permanente, prevenirea votului multiplu si impunerea sanctiunii maxime pentru oficialii care influenteaza votul alegatorilor.
s-a intocmit Graficul de distribuire a buletinelor de vot si a celorlalte materiale necesare votarii, de catre Institutia Prefectului si Presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Judetean;
Potrivit unui comunicat de presa semnat de Vasile Blaga, Partidul Democrat a solicitat Biroului Electoral Central sa interzica, in campania pentru referendum, folosirea imaginii presedintelui Traian Basescu fara acordul acestuia.
Democratii bihoreni au obtinut cel mai bun scor electoral din intreaga existenta a partidului.
Comisia de cod electoral a adoptat, miercuri, principiile fundamentale ale legii privind votul uninominal, precum si o mare parte a articolelor de lege, ramanand in discutie doar prevederile legate de pragul electoral si modalitatea de atribuire a mandatelor.
Totodata, a fost stabilit un prag electoral de 5% pentru partide, dar exista si un prag alternativ care da dreptul de a accede in Parlament partidelor care nu au trecut pragul electoral, dar au candidati castigatori in sase colegii uninominale la Camera si in trei colegii uninominale la Senat.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a somat vineri OTV pentru ca in emisiunea "Dan Diaconescu Direct" s-a difuzat un material electoral de sustinere a lui Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Capitalei, care aduce acuzatii de ordin penal si moral celorlati candidati la Primarie.
google-analytics.com