Cautare

118 de rezultate pentru "sarut sob tocul usii" (2.84 secunde)
Ulterior, a devenit catedrala mitropolitana in anul 1668, iar din anul 1925, odata cu infiintarea Patriarhiei Romane, ea serveste in mod provizoriu drept catedrala patriarhala pana la construirea Catedralei Mantuirii Neamului, asa cum se mentioneaza in pisania scrisa deasupra usii de intrare de Patriarhul Miron Cristea, dupa lucrarile de restaurare din anii 1932-1935, se explica in comunicatul citat.
Cum nimeni nu a inventat in Romania gherete magice, din care urina si fecalele se recicleaza singure, cineva trebuia sa asigure curatenia pentru ca simpla deschidere a usii sa nu-ti aduca la pachet si o hepatita.
O femeie din Miami care iesit pentru cateva secunde in fata usii dezbracata, a fost surprinsa de camerele Google Street View, iar fotografia sa a aparut, in doar cateva secunde pe internet.
Cook s-a prins de clanta usii si a fost impuscat de mai multe ori, murind din cauza ranilor. Incidentul arata pericolul existent atunci cand sunt folosite aplicatii pentru localizarea telefoanelor, spun politistii.
Dragostea trebuie sa circule libera in dormitor si orice problema tehnica sau mecanica a usii complica lucrurile. • Nu dormi, daca dormi singura, pe mijlocul patului, ci pe una din jumatati.
Geamul usii a fost gasit spart, vineri dimineata, de femeia de serviciu. D-na Firea nu a depus reclamatie la politie, asteptand imaginile inregistrate de camerele de supraveghere.
Portalul usii de la intrare prezinta decoratiuni realizate prin incizare, decoratiuni printre care se remarca crucea asezata in partea de sus a portalului.
Golul usii-fereastra de la etaj are centrul marcat printr-o coloana neogotica, pe care se sprijina doua arce trilobate lanceolate. Fantezia arhitectului se remarca pe fatada nordica, unde se afla cel mai amplu subansamblu decorativ al exteriorului, cel al intrarii principale.
- Curata-ti sufletul in fata usii persoanei iubite. Numai atunci vei deveni iubitul ei. - Oricat de dureroase ar fi experientele iubirii, patrunde in iubire fara sa eziti, pentru ca, daca o eviti - asa cum face majoritatea oamenilor -, vei ramane blocat in ego.
In stanga usii se prelinge un rand de scari, ce duce la subsolul de unde de aude un zgomot continuu, ca de motor infundat.
In alte zone, se scot cu lopata mici petice de pamant cu iarba verde si proaspata care se pun la intrarea in casa, in fața usii, pe care se paseste la venirea de la biserica.
acopera bine oalele pentru a tine sub control umiditatea din casa si priveste in cuptor prin fereastra acestuia, evitand deschiderea usii.
Numai ca aici n-a fost sufocat cu capul in apa, ci era pe cale sa fie asfixiat cu gazele de esapament ale unui ARO vechi, turat la maximum in mod intentionat in dreptul usii celulei, aflata la subsol, deci fara vreo aerisire.
Oamenii de la sat obisnuiesc sa puna de Buna Vestire paine si sare pe pragul usii de la intrarea in casa, pentru a hrani ingerii.
Daca nu, acest lucru iti va da mult de furca atat cu deschiderea usii, cat si cu discontinuitatea cu pardoseala din camera vecina.
In apropierea usii de la intrare, el a zarit o silueta stranie, in forma de clopot. Acesta era convins ca in momentul in care s-a trezit, era sub efectul unui camp.
- Intotdeauna tin cont de regulile Feng-Shui, cele de baza, culorile peretilor, pozitia usii, pozitia paturilor si de punctele cardinale. - Ati fost si in China.
Daniel de 22 de ani din Bucuresti, care, prin fortarea usii de acces intr-o florarie din sectorul 2, au patruns in interior de unde au sustras un televizor, telecomanda acestuia si un calorifer electric.
Geroge Simion e in fata usii Palatului Victoria si incearca sa intre in sediul executivului. Liderul AUR cere sa nu fie votat certificatul verde in Parlament.
Daca diferenta de tratament in cele doua cazuri vine doar din faptul ca noi suntem "afara, in fata usii", ar fi bine sa fie asa, fiindca ar insemna ca se vede orizontul la care situatia aceasta se va schimba.
google-analytics.com