Cautare

118 de rezultate pentru "sarut sob tocul usii" (4.17 secunde)
Eram desculta si sub talpi tineam unul din polii frigului, m-am ridicat pe varfuri sa-l sarut, era mult mai inalt decat mine, o clipa i-am simtit obrajii nebarbieriti frecandu-se de-ai mei, mantaua lui aspra, barbateasca, mirosea a ploaie, a facut semn inspre oglinda care pandea sa ne cuprinda macar o parte din trupurile care incercam sa le ferim din calea ei.
Ioana imi spune "sarut-mana" are si ea o varsta, e mai mare ca fiica-mea. Nu-s popa! Motoc: (rade) Popoviciu: Cand m-am dus la el in noiembrie, anul trecut si am stat.
Senzuale (de la un sarut). Acre (din nimic). Sarmante (de la cercei). Rapitoare (e de la ei sau de la ea).
sarut frantuzesc. Literatura de specialitate mai subliniaza ca, in cazul sporturilor colective (rugby, judo etc.), exista riscul transmiterii VHB prin contactul direct cu o rana sangeranda.
- Herpes Herpesul este considerat o boala cu transmitere sexuala, dar poate fi luat si prin sarut sau folosirea acelorasi ustensile.
Iti vei surprinde partenerul cu noi tehnici de sarut in zona erogena. Capricorn: Iti place sa tai si spanzuri pana si in dormitor dar in a noua luna a anului vei fi pus la colt.
Cel putin, nu 'indragosteala' aceea a primelor intalniri - fluturii din stomac, genunchii inmuiati, bucuria nestapanita atunci cand el te tine de mana pe strada, primul sarut...
Acest sarut face ca inima si sufletul sa expire prin gurile noastre si il face pe iubit sa creada acelasi lucru despre sex.
De emotie, iubitul prezentatoarei i-a dat un sarut romantic de despartire, chiar daca se aflau in mijlocul bulevardului, ignorand traficul intens.
Iti tuguie buzele ca-ntr-un sarut pasional si-si da capul pe spate atat de sexy ca ma face si pe mine sa inghit in sec.
Acum, potrivit publicatiei menĂˆâ€ºionate, cei doi formeaza cu un adevarat in cuplu. Intre Julia si Richard s-a infiripat o idila, in urma cu doi ani, de la un sarut nevinovat.
Mi-as ruga parintii prin scrieri profunde cu pagini pictate in nuante de galben si albastru, sa ma ierte ca nu stiu sa le sarut mainile si sufletul, fostelor iubiri ca le-am acceptat si inteles tarziu alegerile.
Sarut mana, mama, si imi cer iertare. Stiu ca am promis ca voi scrie un editorial despre cum si-a batut guvernul joc de oamenii simpli, impunand un abonament aberant la gaze, dar nu pot sa ma tin de cuvant.
Nu pot incheia fara sa amintesc ca, daca azi putem visa la o integrare in marea familie europeana, datoram o mica parte unei doamne care, umilita, injosita, si-a continuat drumul; asa cum a putut si ea. Sarut mainile, doamna Macovei.
Turte dulci inrosite cu mandru sarut de fecioara. Valsuri pe patinoar cu bucati rotunde de martipan verde in buze. Christkindlmarkt.
Iar subiectul de presa se va estompa, jurnalistii avand de dezbatut moralitatea TVR de a difuza un film despre spaga lui Remes, de cautat o Elodia, de comentat o ironie a presedintelui, de promovat un sarut intre femei intr-un serial stupid.
- E foarte bine, pentru ca nu mai trebuie sa stau zilnic sa-i explic de ce se lungesc foarte mult zilele de filmari, de ce trebuie sa filmez noaptea, de ce trebuie sa plec in diverse perioade prin tara sau prin lume, cand nimeni nu are vacanta, de ce ma framanta o problema care apartine de fapt personajului, de ce am nevoie de liniste, sau de ce ma trezesc noaptea sa scriu ceva, sau sa caut ceva intr-o carte, de ce ma imbratisez sau ma sarut cu un coleg pe scena sau in film.
Fumam o tigara in fata usii si nici macar nu m-a salutat, desi am fost in relatii destul de bune cu el.
Simone credea ca nu va mai avea nici o surpriza din partea mamei sale, careia ii oferise Amintirile unei fete cuminti, pledoarie limpede impotriva educatiei burgheze, totodata cerandu-si iertare intr-un scurt mesaj mazgalit, lasat pe pragul usii.
Martorul s-a ridicat in coate si a vazut, pentru o secunda, in fata lui, un corp care a disparut imediat, lasand in urma o dara de lumina care a "alunecat" prin crapatura de deasupra usii catre curtea interioara.
google-analytics.com