Cautare

118 de rezultate pentru "sarut sob tocul usii" (2.84 secunde)
Berbec Pentru Berbeci, partenerul perfect pentru un sarut ca in filme este un nativ din zodia Gemeni. ... spun printr-un sarut tot ceea ce nu spun cu ajutorul cuvintelor.
De cate ori o incasa, femeia batea un cui in tocul usii. ... De fiecare data cand barbatul ei facea o fapta buna, ea scotea cate un cui din tocul usii.
Cizmele Olaf sunt combinatia perfecta intre aerul feminin al modelelor cu talpa ortopedica si confortul garantat de tocul gros. ... Modelul stiletto ofera eleganta de care ai nevoie la evenimentele speciale si tocul mic, confortul necesar.
Barbatul s-a oprit sub tocul usii asteptand, senin si la adapost, inevitabilul. ... Motivul incaierarii nu este altul decat ocuparea unui loc cat mai sigur la zgaltaielile istoriei, sub tocul unei functii.
Se considera ca familia care are cele mai multe cioburi in fata usii va avea parte si de cel mai mult noroc.
Elena Udrea apasa cu tocul pe grumazul lui (Autor:
"Tocul, geanta si Mertanul", pe care il puteti citi in continuare. ... Tocul, geanta si mertanul de la intrarea in politica sunt acum doar niste biete amintiri sentimentale.
Acestea sunt foarte elegante pentru ca au tocul inalt, iar penele care au revenit in tendintele modei si in acest an au un efect extraordinar asupra tinutei, o fac sa para mai indrazneata si mai sofisticata.
VHC nu setransmite prin mancare, apa sau prin contactul uzual cu o persoana infectata (imbratisare, strangere de mana, sarut, mancat la aceeasi masa etc). ... Virusul nu se transmite prin simpla atingere, prin imbratisare, sarut, strangere de mana sau activitati recreative uzuale.
In fiecare dimineata te trezeste cu un sarut tandru, apoi iti zambeste, te alinta si isi trece mana fin prin parul tau. ... Si nu-i asa, acum cu greu te poti abtine sa nu ii furi un sarut iubitului tau?!
In fiecare dimineata te trezeste cu un sarut tandru, apoi iti zambeste, te alinta si isi trece mana fin prin parul tau. ... Si nu-i asa, acum cu greu te poti abtine sa nu ii furi un sarut iubitului tau?!
Daca baiatul era iute de picior si o ajungea, iar fata il placea, goana se sfarsea cu un sarut in vazul tuturor. Acest sarut simboliza logodna celor doi tineri, pentru cel putin un an de zile.
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
- Cand ai sa-mi iesi in cale iar/ Sa nu-mi spui nici o vorba, doar /sa te apropii-ncet, tacut / sa regasim intr-un sarut / Trecutul-ntreg, imbratisati/ uitand de noi, de toti uitati / si sa ramanem astfel, dusi / ca in Sarutul lui Brancusi (Romeo Morari) Sarutul este lucrarea prin care Brancusi isi afirma autonomia artistica.
Sarut mana! ... De pilda, cred ca femeii care vrea sa i se deschida usa la masina, sa intre prima intr-o incinta, ii place sa i se spuna Sarut mana!
Infectia se transmite prin sarut, tuse sau orice alt contact cu saliva persoanei infectate cu virusul Epstein-Barr. ... - Virusul hepatitic B (VHB) se poate transmite prin celebrul sarut frantuzesc.
Din pragul usii cu termopan, imi prezint cazul (pe care il insirasem, in detaliu, si la telefon). ... Ma intorc spasit, stau alte 5-10 minute, in timp ce gramada de politisti admira, in spatele usii-tabu, ecranul unui televizor.
Problema o reprezinta faptul ca pentru realizarea usii societatea a depus la Primarie o multime de acte, dar fara folos. ... Reprezentantii Eva Lux banuiesc ca in spatele refuzului municipalitatii de a autoriza constructia usii sint anumite persoane care ar avea interesul sa mentina chioscul in aceeasi locatie.
- in dimineata zilei de 29.12.2009, intre orele 06:00-06:30, prin fortarea usii de acces a unei societati comerciale din sectorul 2, a patruns in interior de unde a sustras un cantar electronic, bauturi alcoolice si mai multe cartuse de tigari, prejudiciul in valoare de 1100 lei, fiind recuperat.
"Provocarile" pentru viitoarea senatoare au inceput chiar din prima zi, cand, condusa de sotul sau la comisie, si-a rupt tocul de la pantof intr-un "mic incident" pe scarile Parlamentului.
google-analytics.com