Cautare

56 de rezultate pentru "sani" (3.60 secunde)
persoane varstnice ce nu suporta tratamentul oncologic, cancerul lobular al sanului (frecvent multi-locular in cadrul aceluiasi san sau chiar in ambii sani) sau cancerul cadranului central (in jurul mamelonului).
Scopul final al tratamentului consta in restabilirea simetriei dintre cei doi sani. Exista foarte multe tipuri de proceduri de remodelare a sanilor, in functie de starea de sanatate a pacientului, scopurile interventiei si gradul de recuperare pe care il accepta pacientul.
"Din frica teribila de a nu face cancer ovarian, Angelina Jolie si-a extirpat ovarele si trompele uterine, desi era sanatoasa, iar asta la doi ani dupa ce si-a amputat ambii sani perfect sanatosi, decizie luata tot sub imperiul fricii de moarte.
barbatul deasupra, femeia cu picioarele indoite inapoi si trase catre sani, o perna mica se amplaseaza sub pelvisul femeii pentru sustinere si penetrare mai profunda.
echimoze, umflaturi, disconfort, amorteala si piele uscata pe sani. Cicatricile dispar intr-un an. Datorita anesteziei locale sau generale nu se va simti nimic in timpul interventiei.
Frateeee, imi vine sa sar pe geam direct in curtea lui, cand ii vad pectoralii cu sani voluptosi cat ai mei, sa ma asez pe butucul pe care sparge lemnele si sa-i spun:
Doar 6% din cele 1.129 de femei examinate au un istoric de cancer de san in familie, iar 3% dintre femeile cu probleme la sani nu au implinit 40 de ani.
Atat femeile, cat si barbatii se pot confrunta cu aceste mici si deprimante urme pe piele, care apar pe abdomen, fese, coapse, solduri sau sani.
ciupitul de sani sau de fund) - Graffiti sexist si insultator - Replici si invitatii nepotrivite - Critici ostile adresate femeilor - Curtoazie ironica exagerata - Umilire in public - Telefoane obscene - Imagini pornografice afisate la birou - Insistenta ca angajatele sa poarte bluze decoltate - Cadouri nepotrivite - Simularea sunetelor sexuale - Agresarea sexuala - Solicitarea serviciilor sexuale - Invadarea agresiva a spatiului personal Sursa:
Ii este rusine ca are sani, picioare si alte parti anatomice, asa ca le acopera. FEMEIA PRINTESA Tipul de femeie care imbina multe dintre calitatile cautate de barbati la femei.
Preventiv, i-au fost scosi ambii sani. Aceasta dubla mastectomie a facut-o in spitalul MedLife, pe bani personali, pentru ca, in urma unei operatii la care am fost supusa in anul 2000 la Institutul Oncologic Fundeni, a fost infectata cu Hepatita Virala C, preciza jurnalista in scrisoarea adresata Sorinei Pintea.
Fata e vestita mai degraba pentru infatisarea ei, fiind cunoscut faptul ca si-a pus sani, nas, gene, unghii si cine-mai-stie ce chestii false.
Dupa ce si-au stors mama de lapte cald, acum vor sa suga si de la alti sani, mai tineri si mai laptosi.
Ella Dima concurenta din editia a treia de la iUmor Sezonul 12, care a aparut in scena avand bustul acoperit doar cu doi plasturi a venit in emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.
Sunt din ce in ce mai multe persoane care apeleaza la acest tip de operatii (estetice) si partea nu tocmai imbucuratoare este ca regasim in acest segment multe persoane de gen feminine, destul de tinere, chiar adolescente, care aplica cu buna stiinta pe corpul lor aceste interventii doar din dorinta nebuna de a fi ...altfel (ma refer la operatiile pur estetice, gen mariri artificiale de sani sau retusari ale fetei de multe ori exagerate, ingrosari de buze, etc.).
Astfel, a rezultat faptul ca cel in cauza in mod repetat a mangaiat-o pe fiica sa pe sani si in zona genitala, sarutand-o pe gat si fata.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com