Cautare

226 de rezultate pentru "salonul" (2.82 secunde)
promotor.ro/ Salonul Auto Geneva 2015 - toate lansarile Editia din 2015 a Salonului Auto Geneva se anunta una destul de bogata in lansari de modele noi. Iata ce au pregatit producatorii auto pentru salonul auto european care se desfasoara in fiecare an in Elvetia.
30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Salonul Colectiilor de Moda poate fi gasit la hotel Dacia. ... Noutatea pe care o aduce cea de-a XXXV-a editie a TINIMTEX este "Salonul Colectiilor de Moda" realizat cu sprijinul LTU Studio Design si Expo Confintex.
Ford B-Max a fost o aparitie romaneasca inedita la Salonul Auto de la Geneva. ... Intr-o atmosfera incendiara, versiunea de serie a Ford B-Max a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, din Elveția, in premiera mondiala.
Deocamdata, vreau sa stiu cam la ce sa ma astept în momentul în care ma voi hotarî sa contractez un credit“, a declarat Madalina N., o craioveanca prezenta ieri la Salonul de Servicii Financiare 2007, organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ în holul Universitatii din Craiova.
Conceput ca un spatiu de relaxare, salonul Exclusive Hair Style este gata incepand din aceasta luna sa ofere servicii de ingrijire pentru par, precum si de cosmetica, machiaj, manichiura si pedichiura.
Salonul Calului a pregatit, la a doua sa editie, un complex program de spectacol ecvestru (parade inclusiv Parada steagurilor europene, acrobații, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzica, cascadorii, intrecerea Retromobil s.a.), competitional (probe sportive pentru toate categoriile de cai si calareti, inclusiv pentru copii si amatori, probe de sarituri demonstrative si intreceri integrate in show-uri ecvestre), dar si un moment special si foarte spectaculos - Seara Cailor - La Nuit du Cheval (un show ecvestru nocturn cu momente speciale pe teme fantastice precum Harap Alb, Balada Mioritei, Dansuri spaniole etc).
Irina Suica, manichiurista-pedichiurista la salonul Diva Hair, precizeaza: ... La salonul Diva Hair am ajuns printr-o cunostinta. ... LA salonul Diva Hair, situat in apropiere de Parcul Tineretului, sunt folosite la manichiura oje de la Kiko si OPI.
Salonul Bordeaux, Salonul Verde, cafeneaua si Gradina a la Francoise incalzita iarna, imbratisata de batranul dud de aproape 200 de ani, in coroana caruia s-au adunat de-a lungul timpului secrete, bucurii, prietenii si povesti de iubire.
Marca CHIRITA PARIS s-a numarat printre firmele care au reprezentat Franta la salonul "France des maisons a vivre" de la Beijing, Salonul "Index" din Dubai si "Creativite made in France" de la New York si Los Angeles".
Incepand de maine, Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" organizeaza "Salonul de servicii financiare 2006".
Incepand de sambata, craiovenii interesati sa contracteze un credit o pot face direct in holul Universitatii din Craiova, unde se desfasoara cea de-a doua editie a manifestarii expozitionale "Salonul de servicii financiare 2006". ... "Manifestarea expozitionala 'Salonul de servicii financiare 2006' se va desfasura in perioada 10-14 iunie.
Spre exemplu, in 2002 craioveanul a castigat medalia de bronz la salonul de inventica de la Bruxelles pentru un mecanism destinat usilor pliante, care se pot inchide automat la un anumit interval.
La acestea se adauga si faptul ca salonul ofera mai multe servicii intr-un singur loc - coafura, cosmetica si intretinere (fitness si aerobic, sauna, solariu). ... Profesionalism si aparatura moderna Acestea nu sunt insa singurele ingrediente ale succesului afacerii cu salonul de infrumusetare.
O multime de inovatii tehnice, designul superb, cea mai fina piele si elementele decorative din crom fac din aceasta masina o bijuterie râvnita de cei care au admirat-o la Salonul auto de la Târgu Jiu.
„În ordinea organizatorica este retinut ca fiind cea de-a XVI-a editie, chiar daca Electroutil s-a organizat pentru prima oara în 1990, ca urmare a existentei, la Craiova, a centrului industriei electronice din România“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia, la deschiderea evenimentului.Salonul Regional al CercetariiÎn aceeasi perioada si aceeasi locatie se desfasoara prima editie a Salonului Regional al Cercetarii - Craiova 2007, organizat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEC).
Salonul Financiar, cu oferte de la sase banci Persoanele care îsi gasesc o masina pe gustul lor si vor sa contracteze un credit auto, dar si cele care doresc doar sa compare ofertele bancare de pe piata, pot vizita în perioada târgului si Salonul Financiar.
Renault a prezentat marti la Salonul Auto de la Frankfurt patru concepte de automobile cu propulsie electrica, toate urmand sa intre in productie, dintre care unul, Fluence, va fi lansat in Romania la sfarsitul anului 2011, a declarat directorul marcii Renault in Romania, Dora Pasare.
Romania va participa prin Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica la "Salonul International Idei - Inventii - Noi Produse din Germania - iENA 2010" care se va desfasura in perioada 28 - 31 Octombrie 2010, la Nurnberg - Germania.
Roadsterul BlueSport, bazat pe conceptul etalat, anul trecut, la Salonul auto de la Detroit, va fi prezentat, in forma destinata productiei de serie, in 2013.
google-analytics.com